Drugele123 parašė:
Kaip jums sekesi sugrizineti i darba po netekties?🤔 Kaip reagavo bendradarbiai, kaip pacios jautetes? Tai atrodo toks didelis zingsnis.. kokia pozicija laikete, kal…
Labas. Gryzau i darba po 2 savaiciu nes as gyvenu UK uz sedejima namie niekas nemoka.....
Buvo labai sunku.... Gerai buvo tai kad negryzau i tiesiogines savo pareigas (esu pamainos virsininke) butu buve per sunku dirbti su tiek daug zmoniu ir vadovauti, psichologiskai nebuvau pasirengus....
Man dave projekta ir dirbu kol kas dar ofise viena pati (pries viska ejau antraeiles pareigas ir jame dirbdavau).
Pirmos kelios dienos beproto buvo sunkios, kai kas atejo guode, tylejo... kiti klause kaip laikausi, buvo daaaug asaru..... Buna dar vis sunkiu dienu....
Kalbejau tik su labai artimais kolegom, kitiems neatviravau kas ir kaip (nors zinoti visi norejo). Mano nuomone uztenka fakto ir viskas...
Mano bosas pranese kolegoms kas nutiko kad per ta laika kol manes nebus jie apsiprastu...
Pirmaja savaite pats virsininkas buvo su manimi daug laiko, ateidavo, kalbedavo ir budavo kad tiesiog budavo... Jis pats neteko dukrytes pries daug metu bet niekada nekalbejo apie tai.....
Taip ir gyvenu dabar, dirbu, uzeina liudnumas paverkiu....
Niekas dar nezino bet Birzelio menesi paliksiu sy darba ir keliausim su seima namo....
Stiprybes jums