Sveikos,
įkeliu naujienų ir aš:

Mazoji jau nerami, tad kitus naujausius nerinukus rasite cia:
estacraft.blogspot.com/
Ar bereikia kepuryciu chemu ir kokios? Pa\vasariui ar vasarai?
Sveikos,
įkeliu naujienų ir aš:

Mazoji jau nerami, tad kitus naujausius nerinukus rasite cia:
estacraft.blogspot.com/
Ar bereikia kepuryciu chemu ir kokios? Pa\vasariui ar vasarai?
E-Asta parašė:
Sveikos,
įkeliu naujienų ir aš:Mazoji jau nerami, tad kitus naujausius nerinukus rasite cia:
estacraft.blogspot.com/Ar bereikia kepuryciu chemu ir kokios? Pa\vasariui ar vasarai?
![]()
labai gražūs batukai
o kaip nerti batukus? paduką nusineriu, o kaip paskui kad riestųsi į viršų? man gaunasi plokščias blynas ir tiek..
Rūtelėlė parašė:
labai gražūs batukai![]()
o kaip nerti batukus? paduką nusineriu, o kaip paskui kad riestųsi į viršų? man gaunasi plokščias blynas ir tiek..
su uzmetimuku tiesiog aplink keles eiles.. uzsiries jis tada pats, kai neplatinsi
arba gali atskirai nusinert juostele 3eiliu su uzmetimu vienu ir paskui prinert prie paduko...
Štai schema, tik aš paduką nėriau pagal save, vėliau galėsiu įkelti nupieštą schemą kaip, ir šonus kiek kitokiu rašteliu (viena eilutė su užmetimu, kita žemais stulpeliais ir kabinau ne už abiejų jau išnertos kilputės siūlų, o už vieno, vidinio):
tusendria.xn----mtbqfo1a4d.com/post204292755/
O nuo paduko į viršų dabar tik taip bedarau, man taip gražiausiai atrodo (video):
elivka parašė:
Pabaigiau apykakle
Labai gražu, kažką panašaus noriu dukrytei nunerti. Patogiau nei šalikas
Jolla parašė:
Mano naujas kepuriukas dukriukui...Nezinau, kodel taip sudejo sonu foto...
Grazu
O foto jei fotkinai is telef. ir kelei, sukele todel, kad fotografuojant buvo pasuktas telefonas. O jei is kompo, tai gal apvertus neissaugojai
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai