Haribol parašė:
Kaip aš jus suprantu!Aš po to ekoskopo ,,it's a girl, ,save graužiau geras 2 savaites kokia aš motina savanaudė
![]()
As tik isivaizduoju kai mano uosvene jautesi kai 6dukros is eiles gime
bet va 7as buvo sunus
Haribol parašė:
Kaip aš jus suprantu!Aš po to ekoskopo ,,it's a girl, ,save graužiau geras 2 savaites kokia aš motina savanaudė
![]()
As tik isivaizduoju kai mano uosvene jautesi kai 6dukros is eiles gime
bet va 7as buvo sunus
evelina28 parašė:
As tik isivaizduoju kai mano uosvene jautesi kai 6dukros is eiles gime![]()
bet va 7as buvo sunus
![]()
As po antros nustociau gimdyti. Man dukros neatrodo prakeiksmu
bet dovana. Va jei vien sunus butu - ieskociau dukros
kadangi viena dukra turiu, tai tik du vaikus planuoju. Siaip labai ziuriu cia daug daugiavaikiu mamuku. Matyt as tam nesutverta, man ir su vienu yra reikalu
BiruteSa parašė:
As po antros nustociau gimdyti. Man dukros neatrodo prakeiksmubet dovana. Va jei vien sunus butu - ieskociau dukros
kadangi viena dukra turiu, tai tik du…
Jei pas mane būtų buvus porelė dviejų būtų užtekę, bet... O beto vyras visada norėjo bent 3 tai jis čia priciesino mane ? sakė padės ? nu ziuresim ?
BiruteSa parašė:
As po antros nustociau gimdyti. Man dukros neatrodo prakeiksmubet dovana. Va jei vien sunus butu - ieskociau dukros
Ir as taip sakiau kai pirmagymes susilaukiau
po 2metu nusprendem kad reikia seses i kompanija.nes neturejau jokiu problemu auginant pirmaja.kadangi nebuvo sunku auginti 2vaikus tai nusprendem turet 3ia
nors visada sakiau kad daugiau 2ju vaiku neturesiu
Agniukas mamukas parašė:
Jei pas mane būtų buvus porelė dviejų būtų užtekę, bet... O beto vyras visada norėjo bent 3 tai jis čia priciesino mane ? sakė padės ? nu ziuresim ?…
Lygiai ta pati istorija.sake pades
bet kuo toliau tuo labiau tuo netikiu
o jus jeigu turesit vel berniuka tai teks gimdyt ir 4karta
evelina28 parašė:
Ir as taip sakiau kai pirmagymes susilaukiaupo 2metu nusprendem kad reikia seses i kompanija.nes neturejau jokiu problemu auginant pirmaja.kadangi nebuvo sunku …
Aš kai gime dukra čiupau vyrą už pakarpos sakau :,,pażadėk daugiau jokiu vaikų! ,,
Tai vat antram pribrendom tik po 7 metų
BiruteSa parašė:
Man taip pats jokia lytis prakeiksmo nėra.Tik kaip visada norisi idealumo, tobulybės.
evelina28 parašė:
Lygiai ta pati istorija.sake padesbet kuo toliau tuo labiau tuo netikiu
o jus jeigu turesit vel berniuka tai teks gimdyt ir 4karta
![]()
Nu maniskis kolkas padeda negaliu skųstis, o 4 nebus tikrai tai užtai db turi but mergyte ? būtų mergaitė tai iš ruzavu rūbų neisliptu ????
Haribol parašė:
Man taip pats jokia lytis prakeiksmo nėra.Tik kaip visada norisi idealumo, tobulybės.![]()
Nesiskundžiu aš ir berniukais bet, mano mazis net labai meilus kitos mergytės tokios nėra bet. Apsysioti klozetai ir nuo jų per akis man ??
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai