LaMona parašė:
šviežias ivf? nuo punkcijos reikia 14 d atgal atskaičiuoti. Kartais atskaičiavus diena sutampa su paskutinių mm pirma d
O jei FET darytas? 🤔
LaMona parašė:
šviežias ivf? nuo punkcijos reikia 14 d atgal atskaičiuoti. Kartais atskaičiavus diena sutampa su paskutinių mm pirma d
O jei FET darytas? 🤔
LaMona parašė:
Keltas blastukas
Gruodžio 23 punkcija. Tada taip, skaičiuojasi man taip pat, kaip įprastai
ačiūūūū
Turintisvajonę parašė:
Sveikutėskaip skaičiuoti savaites po IVF?
nuo paskutinių mm kaip ir natūralaus, ar nuo punkcijos
ar nuo įkėlimo
TurintisvajonęNuo ikėlimo dienos plius dvi savaitės.
Pukis_ parašė:
O jei FET darytas? 🤔
Irgi, nuo 1mm dienos.
Pukis_ parašė:
O jei FET darytas? 🤔
nuo įkėlimo reikia skaičiuoti atgal 14 d ir dar blastuko amžių, jei gerai pamenu
Turintisvajonę parašė:
ar nuo įkėlimo
?
Turintisvajonę parašė:
ar nuo įkėlimo
?
Nuo punkcijos 14 d atgal, ir tą dieną sakė įvardinti kaip pirma mėnesinių diena
Nairobi parašė:
Nuo punkcijos 14 d atgal, ir tą dieną sakė įvardinti kaip pirma mėnesinių diena![]()
Man ir sutapo, kad 14 dienų atgal nuo punkcijos yra pirma mėnesinių diena. Jeigu neskaičiuoti punkcijos dienos. Man 15 cd darė punkciją.
tai jau penkta sav skaitosi
o pagal ką žiūrėti normas hcg tada
pas mane 113 hcg. Nuorma 1-2 sav nuo 50 hcg iki 500. O nuo 5 sav norma nuo 100 hcf iki daug
tai man čia jau kaip 5 sav normas. Ar man hcg vertinti kitaip jau, jei implantacijai kokių 5-6 dienos.
Turintisvajonę parašė:
Man ir sutapo, kad 14 dienų atgal nuo punkcijos yra pirma mėnesinių diena. Jeigu neskaičiuoti punkcijos dienos. Man 15 cd darė punkciją.tai jau penkta sav skait…
Tai jūs nieko nevertinkit, laukit echoskopo 😊nėštumas yra, hcg tyrimas tai patvirtino, skaičius puikus.
Turintisvajonę parašė:
Man ir sutapo, kad 14 dienų atgal nuo punkcijos yra pirma mėnesinių diena. Jeigu neskaičiuoti punkcijos dienos. Man 15 cd darė punkciją.tai jau penkta sav skait…
Bus greičiausiai ~5 sav, bet svarbiausia, kad hcg patvirtino nėštumą, pažiūrėčiau dar vieną kartą hcg po kelių dienų, turėtų padvigubėti. O daugiau neverta, klauskit kada galit pas gydytoją apsilankyt ir jau jis pasižiūrės 😊
Nairobi parašė:
Bus greičiausiai ~5 sav, bet svarbiausia, kad hcg patvirtino nėštumą, pažiūrėčiau dar vieną kartą hcg po kelių dienų, turėtų padvigubėti. O daugiau neverta, klauski…
Pirmadienį darysiu po darbo. Reiktų sekmadienį, bet leidžiuosi vaistus į pilvą, savaitgalį tupėsiu namie, nes skauda judėti
ilsėsiuosi.... ačiū
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai