Ieba parašė:
Labas vakaras visoms!
Linke vaiduokliaut jie, bet tikekimes jusu tikras ?
Ieba parašė:
Labas vakaras visoms!
Marraine parašė:
Na idomu, nes ji dariau vakare, nors dar iki mm like kokios 6-5 dienos.
Sivija parašė:
Labai matosi.Tikiuos ryskes...Kelinta ciklo diena ir dpo?
Šiandien 7 diena po ov. Nebeišlaikiu.
redita78 parašė:
Mano vaiduokliukas. Jis paveiksluojant lyg ir matosi neryškiai, bet be kameros nelabai. Gal, bet galvoju ar neįsivaizduojamas vaiduokliukas. Ar dar matote kas?
Taip, puikiai matosi
Linkiu ryškėti ;)
Ingrid30 parašė:
Taip, puikiai matosiLinkiu ryškėti ;)
Dėkui. Tikiuosi ryškės.
redita78 parašė:
Dėkui. Tikiuosi ryškės.
o ne Jus pries tai irgi du rozinius benukus imetus buvot?
neparanoja xDD parašė:
o ne Jus pries tai irgi du rozinius benukus imetus buvot?
Aš dėjau prieš kelias dienas, bet mano ne benuko testai.
redita78 parašė:
Aš dėjau prieš kelias dienas, bet mano ne benuko testai.
jus ne Lt gyvenat matau, foto as matau Benu, gal ten pas jus tik kitaip vadinasi, silyciau kitoki pabandyt, nes sie meta pastoviai tokius ale vaiduoklius, ten pilka ispaudo linija, siandieninis ir pries tai du matau kad vienodi, neryskeja..
neparanoja xDD parašė:
jus ne Lt gyvenat matau, foto as matau Benu, gal ten pas jus tik kitaip vadinasi, silyciau kitoki pabandyt, nes sie meta pastoviai tokius ale vaiduoklius, ten pilka…
Taip, jie aš irgi pastebėjau lyg neparyškejo. Bet jau kelis metus juos darausi tai lyg nebūdavo vaiduokliukų. Ir problema tame, kad niekur kraujo negalima priduoti. O daktarai nesiunčia. Šiandien apėjau vaistines tik nuo 25 miu turi.

redita78 parašė:
Taip, jie aš irgi pastebėjau lyg neparyškejo. Bet jau kelis metus juos darausi tai lyg nebūdavo vaiduokliukų. Ir problema tame, kad niekur kraujo negalima priduoti.…
anksciau jie lyg ir geri budavo, dabar labai suprastejo, visi is eiles pievas rodo, nemetykit ant ju pinigu, geriau betkuris kitas nt nei sis, imerkit i vandenuka irgi toki pati vaiduokli ismes. Bet labai linkiu kad jau tupetu siltai pas jus stebukliukas ❤️
25 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai