Myte. parašė:
Labutismano pirmadienis prasidejo šitaip
aš jau pati pradėjau tiketi
ka manot ? Viena foto neišdžiuves , kitas pradžiuves pusvaland…
Sveikinimai!
Myte. parašė:
Labutismano pirmadienis prasidejo šitaip
aš jau pati pradėjau tiketi
ka manot ? Viena foto neišdžiuves , kitas pradžiuves pusvaland…
Sveikinimai!
meggute parašė:
Turbut mane uzmetys akmenim , bet ne dziaugsmas dabar mane apemes o didziaja dalim baime ir nerimas. Testai zali ( itin jautrus , taip sake vaistininke vnt. kaina 9…
Niekas čia nieko nemėtys
Bet šitie testai nepatikimi. Pakartokit po poros dienų(jei kantrybė tiek laikys) su easy test arba maria
Man dveji šitos firmos testai melavo(paprasti pieštukiniai ir kasetės)
meggute parašė:
Turbut mane uzmetys akmenim , bet ne dziaugsmas dabar mane apemes o didziaja dalim baime ir nerimas. Testai zali ( itin jautrus , taip sake vaistininke vnt. kaina 9…
Man sitie testai abu is vienos pakuotes mete labai ryskius vaiduoklius, kurie nepasitvirtino
linkiu kad jum pasitvirtintu, bet mano nuomone siuo testus turetu uzdrausti
Piewaieva parašė:
Man sitie testai abu is vienos pakuotes mete labai ryskius vaiduoklius, kurie nepasitvirtinolinkiu kad jum pasitvirtintu, bet mano nuomone siuo testus turetu …
zinokit, atvirai , as tikiuosi ir maniskiai siuo arveju meluoja.
imaginary parašė:
Niekas čia nieko nemėtysBet šitie testai nepatikimi. Pakartokit po poros dienų(jei kantrybė tiek laikys) su easy test arba maria
Man dveji šitos fir…
aciu reikes easy nuvaziuot nusipirkti ;)
meggute parašė:
Pasidariau dar viena , ar matot ar man tikrai vaidenasi? ( siandieninis)
( vakar po pietinis) ?
Aš nieko nematau.
meggute parašė:
Tai geriau būtumėt hcg pasidariusi. Kaina praktiškai ta pati, o ir rezultatas iškart aiškus.
imaginary parašė:
Sveikinu![]()
Fabi parašė:
Tai geriau būtumėt hcg pasidariusi. Kaina praktiškai ta pati, o ir rezultatas iškart aiškus.
Gal ir geriau bet sekmadieni hcg ? siandiena su vaikais serganciais nelakstysi po miesta todel ir sunaudojau paskutini tureta testa , reikalui esant ir galimybems zinoma pasidaryciau hcg ne viena vaika turiu , 100% tines parikrintas galimybes suzinoti ar laukiuosi zinau
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai