Brangioji parašė:
Katik pasidariau eas'iuka.. kažkaip gimdą maudžia.. 8dpo balta balta kur dairais
man tai ne balta ;) mano lygiai taip pat easy atrodė 8dpo.
Brangioji parašė:
Katik pasidariau eas'iuka.. kažkaip gimdą maudžia.. 8dpo balta balta kur dairais
man tai ne balta ;) mano lygiai taip pat easy atrodė 8dpo.
Brangioji parašė:
Nebesimato..
Tai kad matosi
Nežinau, ar čia geriau įžiūrėsit, nemoku aš su šituo ieškot

As cia truputi ne i tema - praeita cikla dariaus Rapipreg ta "piestuka" ir lyg kazkas vaidenosi, isardziau, o ten kitoj pusej juodas bruksnys, toks kaip su flomasteriu nupiestas ? kam jie taip daro, nezinau, bet ta juoda druze persisviecia kitoj pusej ir atrodo kaip vaiduoklis ?
Marraine parašė:
As cia truputi ne i tema - praeita cikla dariaus Rapipreg ta "piestuka" ir lyg kazkas vaidenosi, isardziau, o ten kitoj pusej juodas bruksnys, toks kaip su flomaste…
Marraine parašė:
As cia truputi ne i tema - praeita cikla dariaus Rapipreg ta "piestuka" ir lyg kazkas vaidenosi, isardziau, o ten kitoj pusej juodas bruksnys, toks kaip su flomaste…
Isardziau katik rapireg yra tas bruksnys lyg flomasteriu ispiestas bet jis gerokai per arti neigiamo bruksnio ne kaip neptimintu teigiamo
Brangioji parašė:
padariau kitu rakursu.. niu tikrai kažkas kabina aky. Bandysiu ryt ryte vėl![]()
Tikrai matosi
meggute parašė:
Isardziau katik rapireg yra tas bruksnys lyg flomasteriu ispiestas bet jis gerokai per arti neigiamo bruksnio ne kaip neptimintu teigiamo![]()
A gal kaip kuriam papuola tada... Man tai grynai buvo toj vietoj, kur testine butu ?
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai