Gabe1471 parašė:
16dieną buvo antra neryski juosta, o dabar tuscia??nors sis testas ankstyvas ir jautrus..🤦
Nesąmonė šis. Man jis nieko nerodė, o visiškai nejautrus parodė ||. Nesuprantu už ką toookia kaina jų...
Gabe1471 parašė:
16dieną buvo antra neryski juosta, o dabar tuscia??nors sis testas ankstyvas ir jautrus..🤦
Nesąmonė šis. Man jis nieko nerodė, o visiškai nejautrus parodė ||. Nesuprantu už ką toookia kaina jų...
Gabe1471 parašė:
Praardziau as ji. Ta antra juostele matosi bet kazkaip ne vietoi ji..? 🤦ar cia tik isblukimas? bandysiu snd nusipirkti kitu dar tai nz ka galvoti.
Aš tai nieko nematau
Luli29 parašė:
gal sitoj geriau matysis
Na matosi kažkas tikrai🤞kelinta ciklo diena?kada mm turėtų būti?
Kaledine parašė:
As bandziau normaliai i ziuret galvojau isdziuvimas nors iskart ismete nes geriu dufa bet is dufo pakeitem i gepretix tai nzn gert ne toliau
Kaledine parašė:
Man iki mm liko 5 dienos
Luli29 parašė:
As bandziau normaliai i ziuret galvojau isdziuvimas nors iskart ismete nes geriu dufa bet is dufo pakeitem i gepretix tai nzn gert ne toliau
pasidaryk dar po keliu dienu bet normalesni testa ne kasete ir matysi. jei tuscias nustosi gert. jei vaiduoklis bus dar nenutrauk
Luli29 parašė:
gal sitoj geriau matysis
Mano akim išdžiuvimas 🤷♀️
Luli29 parašė:
Šiaip, kiek žinau, nutraukt negalima iš kart, pamažu reikia mažint. Bet aišku, geriausiai pasitarti apie tai su ginekologę, ji viska jau susakys kaip ir ką daryti. ☺️ O juostelę matau, tik klausimas ar neišdžiūvimas. Bandykit su kitu testu geriau testuotis, nes tos kasetės tai daug negerų atsiliepimų turinčios, netinkamos vaiduoklių gaudymui.
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai