jub3 parašė:
Kur cia kraujo tyrima uz 35 daro 😎 as tik uz 50 radau, siaubas.
Jeigu busit nescia GP krauja ir uz dyka paims 😛
jub3 parašė:
jub3 parašė:
Pas mus yra klinika sita sex and healthy ar kaip ten, tai ten ir early scanus daro uz pinigus ir krauja ima☺️
Egle28 parašė:
Na buvau nescia. Niekas nedare hcg 😝😄
Mama19 parašė:
Pas mus yra klinika sita sex and healthy ar kaip ten, tai ten ir early scanus daro uz pinigus ir krauja ima☺️
Pas mus tik tokia ultrasound direct yra, daro skanus ir krauja. Kainos aisku aukstos. Hcg apie 50
jub3 parašė:
Na buvau nescia. Niekas nedare hcg 😝😄
Galbut anksciau neturejot tiek daug informacijos? 🤷♀️ Kadangi dabar zinot, tai galit ir griezciau GP prasyti ar net gi reikalauti, kad padarytu 💪
LifeHappens parašė:
Nu kur ta pati, hcg maždaug 12eur, o clear blue 18eur. Hcg 100proc atsako, net jei nėštumas vos kabinasi, o cb gali klaidingai neigiamą išmest jei hcg per mažas :)……
Bet plius dar kraujo paemimas gi.
Aš mokėjau 18€
Egle28 parašė:
Galbut anksciau neturejot tiek daug informacijos? 🤷♀️ Kadangi dabar zinot, tai galit ir griezciau GP prasyti ar net gi reikalauti, kad padarytu 💪
Su 3 nestumais plius ligos istorija turiu pakankamai info. Cia mazu nestumu niekas nesaugoja, tuo labiau hcg augimo niekas neseks. Gausit early scana ir tiek. Jum labai mandagiai paaiskins uzjaus, ignoruos ir graziai palydes iki duru
Alvydusia parašė:
Kas cia boy ar girl?
O jums gydytoja nesakė?
Alvydusia parašė:
Kas cia boy ar girl?
is veiduko sprendziama lytis?
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai