Katerina777 parašė:
sveikos, ar galima prie jūsų prisijungti?![]()
visos yra laukiamos :))) tad drąsiau
Katerina777 parašė:
sveikos, ar galima prie jūsų prisijungti?![]()
visos yra laukiamos :))) tad drąsiau
salmute parašė:
Sakykit kada prasideda visas idomumas?mano dukryte dar nelabai supranta kas tas proliukas, padaro gera gera ir sawo reikalais bega...matosi biski kad demesio daugi…
mums tai nesenai prasidėjo, bet irgi būna, kad neatsargiai džiaugiasi savo sese
o taip būna prieina, pabučiuoja, apkabina
salmute parašė:
Sakykit kada prasideda visas idomumas?mano dukryte dar nelabai supranta kas tas proliukas, padaro gera gera ir sawo reikalais bega...matosi biski kad demesio daugi…
mano dickis greitai priprato prie mazojo broliuko, nors is pradziu visko buvo, vos menesiuko mandarinais bande prisert, virtuvej gultuke gulejo, tai is saldytuvo trauke zuvies konservus ir nese broliu valgyt, gi mate, kad jis tik nuolat valgo, tai galvojo, kad isalkes
, bet siaip, gan graziai su mazuoju broliuku elgesi. O va mazasis i mazaja taip kesinasi, taip kabinasi, nori uzgriebt , suspaust ir ttt, tai nuo sefuko iki dabar saugau sese, o Boselis, ateina paglosto ja, na jau matosi, kad svelniau. O visas idomumas bus, kai jau prades abu vaiksciot, na tada jau prasides visi nepasidalinimai, mustynes , pestynes, bet ir meiles priepuoliai, kai vienas kitam duos savo leda, ar saldaini palaizyt, kai abu sedes ir tiek juoksis ir neaisku is ko. Viskam savas laikas, tereikia to islaukt
zilinute parašė:
mano dickis greitai priprato prie mazojo broliuko, nors is pradziu visko buvo, vos menesiuko mandarinais bande prisert, virtuvej gultuke gulejo, tai is saldytuvo tr…
.." kai abu sedes ir tiek juoksis ir neaisku is ko. "
vat tos akimirkos nerealiausios! visus vargelius atperka
As auginu dvi pametinukes, tarp dukryciu truksta savaiteles iki metuku skirtumo
Pirmaja mazyle gimdziau kovo 18d, antraja kovo 11d
dabar vyresneliai 3,5m, mazajai 2,5m. Per ta laika visko buvo, nesakau, kad buvo lengva ar labai sunku, mes mamos prie visko prisitaikome. Man galbut sunkiausia tai, kad jas auginu viena, vyras paliko, kai mazajai tebuvo 8men
3kartmamyte parašė:
As auginu dvi pametinukes, tarp dukryciu truksta savaiteles iki metuku skirtumoPirmaja mazyle gimdziau kovo 18d, antraja kovo 11d
dabar vyresneliai 3,5m, maza…
mūsų vaikučiai labai panašaus amžiaus
11 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai