Giedre M. parašė:
As tai si savaitgali labai ramiai praleidau, valgyt dariau, valgiau ir gulejausiandien jau kaip ir baiginejasi mano mmm tai pradesiu ND is naujo daryt
labai tikiuosi, kad sis menuo bus laimingas ;)
sekmingo ciklo
Giedre M. parašė:
As tai si savaitgali labai ramiai praleidau, valgyt dariau, valgiau ir gulejausiandien jau kaip ir baiginejasi mano mmm tai pradesiu ND is naujo daryt
labai tikiuosi, kad sis menuo bus laimingas ;)
sekmingo ciklo
Labas rytas mamytes
As vis dar lovoj guliu ir islipt niekaip nenoriu
Vakar ziurejom krepsini su vyru ir keliais draugais, tai i lova ilipau tik apie 5 val ryto
O vakar beziurint krepsini taip pradejO nugara skaudeti.... Jau tikriausiai mano mmm atkeliauja ir sita cikla mums nepavyko
O kaip jus jauciates? Ka veiksit siandiena?
vanillasky_ parašė:
sekmingo ciklo![]()
![]()
Aciu, tau taip pat ;)
labas rytas t.y laba diena
aciu merginos uz palaikima ir rupesti
galvojau kad negavot ir tos maso sms nes rysio ligoninej nelabai gaude tai galvojau neissisiunte ir niekaip negalejau jums parasyti nes neveike internetas ligonine
tai va tik grizau namo paleido pagalu galais
tai va tokios naujienos pas mane
oj pries mano naujienas Simonele tikiuosi pavyko si cikla, visom kitom merginom linkiu kad nenuleistumet ranktu ir pavyks anksciau ar veliau
Aciu Dievui kad mergyte jau sveiksta ir nebe renimacijoj
o dabar gristu prie saves
neisleido manes namo pagulde i ligonine nes gi itarineja ecktopini nestuma tai nenorejo paleisti kol skano nepadarys, o tas skyrius kur skana daro nedirba savaitgaliais, tai pragulejau nemiegojus nevalgius (nes neleido nei gert nei valgyt kol skano nepadarys fruk operuoti reiks) tai skana padare tik apie 3val dienos nes daktare vis operaciju ar visitaciju turejo...o skano dar gyvenime taip ilgai nedare bruzino bruzino ji ten viduj man gal daugiau nei 10minuciu
tai va ji nieko nemato jokio nestumo nesimato....sako kad gali buti per anksti uztai ir nesimato kraujo tyrimas rodo kad hormonas yra 1022 sake kad tai gerai ir atitinka 5savaiciu nestumui, paliko nakciai ligoninej del skausmu sian per vizitacija paklause nori namo ar liksi iki 1dienio sakau namo einu ir ryt vel i logonine darytis kita kraujo tyrima ir ziures koks rezultadas jei pakilo 1000 daugiau darys kita skana jei maziau tai vietoj nuspres daryti skana ar laukti dar savaite...sako daug gali buti ir normalus nestumas o gali buti ir nevietoj dar nieko nezinom nes nesimano per mazas nestumas (tikiuosi kad viskas gerai
)
tai pries iseinant is ligonines nuejau i tulika ziuriu biski rudu isskyru pasirode pasakiau daktarej sako normalu nepergyvenk tai tikiuosi kad viskas gerai....gal liko seno kraujuko o kad nuo to skano ka uzkabino nes ji ten bruzino ohohoho
tai va planas toks guliu lovoj neinu i darba visa savaite, uzdraude sexa (nors ir taip as neprisileidziu jo nes bijau dabar turiu ant lapo parasyta negalima D
ryt i ligonine 10val krauja paima sake apie pietus bus rezultatas tai kai grisiu pranesiu
nemiegojus dvi paras nes ligoninej nepamiegosi kas pora val kele tikrina spaudima temperatura....o sonus skauda nuo tos lovos gulejimo nzn namie gali visa diena praguleti ir neskauda o cia ligoninej skauda nors lova tai tikrai patogi matrasas geras ir reguliuojasi sedima pozicija ir pan
oho prirasiau cia as jums
oj ruti kad tik viskas butu gerai:)bet kaip idomiai as net nuotraukele 5sav turejau mates geriausia buvo virs 1cm dydis pusleles..i tai man sake sunkiau matytis tur nes gimda i nugaros puse pasisukus tada dar dare vidi ir mates dar ryskiau
bet gaila tuom viskas ir baiges
xaciux parašė:
oj ruti kad tik viskas butu gerai:)bet kaip idomiai as net nuotraukele 5sav turejau mates geriausia buvo virs 1cm dydis pusleles..i tai man sake sunkiau matytis tur nes gimda i nugaros puse pasisukus tada dar dare vidi ir mates dar ryskiaubet gaila tuom viskas ir baiges
![]()
As irgi biski pergyvenu bet kaip daktare sake kad kraujo rezultadas geras ir nematom del to kad mazas nestumas gali buti nu reikia tik sulaukti rytojaus ir paziureti koks bus kraujo tyrimas tada ziuresim kaip bus tikekimes viskas bus gerai
jetau kaip baisu isivaizduoju kaip pergyveni nes tau kazkaip 6sav ir buvo P ane? man buvo 11 ir nesivyste 10 tai bijojau to laiko bet ne nesulaukiau iskart 6sav jau nesivyste kaip tik kai tuos skanus dare
tai db kai pastosiu vel drebesiu visa nes tie kraujai iskart man jau P kvepia....iskart pamatydavau i asaras ir i ligonine
bet va viena nestuma seip ne taip issigelbejau kad ir buvo to patepliojimo
xaciux parašė:
jezau dabar papasakojai savo istorija pradejau i as bijotkas bus kai pastosiu ir vel drebesiu del P
![]()
Zinok as kazkaip labai ramiai ir nepergyvenu zinau kad viskas gerai tik musu mazasis slapukas nuo pat pradziu nesirode nestumo teste ir scane nepasirode
o tu nepergyvenk nes tokie stresai kenkia mazajam irgi
matai as patepliojau tik biski du kartus i tulika nuejoau ir ant serveteles buvo pora lasiuku tai galvojau net i ligonine nevaziuoti bet brangusis sako vaziuojam taip ar taip neuzmigsi tai va taip kazkaip man ramu nes vien del to kad kraujo tyrimas parode kad viskas gerai reikia sulaukti rytojaus tyrimo ir ziuresim kaip bus o as manau normalu kad 5savaiciu dar nieko nesimate nes gal ir maziau yra kas ten zino kada ta ten ta implantacija ivyko tai va tokie mano pamastymai
tai aisku juk ne visiems visada blogai baiges
labai pazydziu tau to gerojo mastymol;) o as bijau nes pirma kart persileidau paskui pagimdziau ir vel kai pastojau buvau garantuota kad viskas bus gerai ir kai taip vel nutiko viskas baimes apieme nenormalios ir db buvau uzsimirsus kazkaip o db vel galvoju juk ir vel taip gali but
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai