asvi parašė:
taip 10dpo, bandau ir as taip galvoti, kad gal dar per anksti kad kazka rodytu![]()
bandysiu pirmadieni pasidaryti kita
![]()
Tai ir sekmad. jau galite, aš bent kartosiu sekmadienį, po dviejų dienų
asvi parašė:
taip 10dpo, bandau ir as taip galvoti, kad gal dar per anksti kad kazka rodytu![]()
bandysiu pirmadieni pasidaryti kita
![]()
Tai ir sekmad. jau galite, aš bent kartosiu sekmadienį, po dviejų dienų
Good Karma parašė:
Tai ir sekmad. jau galite, aš bent kartosiu sekmadienį, po dviejų dienų![]()
tai greiciausiai taip ir bus nes smalsumas nugali dazniausiai
ai blem norejau dar parasyt koki keista sapna sapnavau ir pamirsau?tai va sapnavau kad leliukas juda pilve ir jau taip galingai kad net isoriskai matosi? gal po biski leliukas artinasi ir pas mus,ba is pradziu sapnuodavau neigiamus testus,tada kad jau pas gydytoje einu nestumo pasitikrint bet testi neturiu, tada su MisMar riebu testa apziurinejam ir diagnozuojam kad berniukas bus,ir va db judesiai???sudejus eiles tvarka sapnus vis artejam artejam prie tikslo? gaila kad ne ragana as?♀️??
Laba, kaip gražiai pakilo temp, jau kiaušinukas pildosi..
tevu-darzelis.lt/rk134361@17113018580
xxxxxxxxxxx1 parašė:
ai blem norejau dar parasyt koki keista sapna sapnavau ir pamirsau?tai va sapnavau kad leliukas juda pilve ir jau taip galingai kad net isoriskai matosi? gal po bis…
Labai tikiuosi, kad išsipildys!
O aš vakar sapnavau, kad testas || parodė, atsikėliau nuvariau pasidaryt ir ?parodė
xxxxxxxxxxx1 parašė:
ai blem norejau dar parasyt koki keista sapna sapnavau ir pamirsau?tai va sapnavau kad leliukas juda pilve ir jau taip galingai kad net isoriskai matosi? gal po bis…
Pas jus ir istorijos ir sapnai visada tokie pagerinti
Klausimėlis toms kurios matuojat temp. apačioje, arba ir ten, ir burnoje esat matavusios - ar yra didelis temp. skirtumas? Aš matuoju burnoje, man pakilo šiandien iki 36.8, kas pagal visą grafiką aukščiausia temp. šį ciklą matuojant ryte, o apačioje pasimatavau iš karto po to ir ten 37.5, čia toks skirtumas normalu?
na dieną paprastai man laikosi 37 su biškiu.
galvoju gal kitą kartą matuoti tik apačioje jei ten aukštesnę temp. visada rodo
vykemo parašė:
Kazkur maciau panasu testa.
Cia brokuoti tokie testai buna?
Taip, čia brokas.
TheHappiest parašė:
Labai tikiuosi, kad išsipildys!![]()
O aš vakar sapnavau, kad testas || parodė, atsikėliau nuvariau pasidaryt ir ?parod…
tai as kai teigiama sapnavau tai testas man irgi ta pati parode?labai jau drasus svaistytis tokiais gestais?
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai