2018.10.16 09:55 (prieš 7 m.)
Pavasarinė gervuogė parašė:
Aš tai manau, kad toms daktarėms nepatinka, kad mes daug žinom, nes turbūt tada pasijaučia, kad jos čia niekam nebereikalingos ir šneka nesamones. Aišku ateina ir m…
Nezinau kaip jie, bet mano darbas labai specifiskas. Ir jeigu ateina pas mane zmogus kuris nusimano tai man dziaugsmas, bus lengviau akrtu tiesiog dirbti, kada nereik kiekvieno zingsnio aiskinti vos ne paskaitas univere pravesti. Tai kad ten jom netinka neisivaizduoju. Bet is esme megsta pabrezti, kad maziau ten forumu skaitykit
Irstul parašė:
Man irgi ne karta teko tai girdeti. Bet kaip taip??? is kokiu 3 ginekologu net
Nu va as sakau
As ta karta, grizusi namo ir dar paskui po persileidimo, labai ilgai, gal kokias dvi savaites tik skaiciau apir hcg gamyba, daug uzsienio gydytoju literaturos, daug tyrimu, daug visko, nu niekur nemaciau kad hcg butu teigiamas jau kraujyje pastebimai dar neivykus implantacijai, isskyrus tuos atvejus, kada implantuojasi kiausintakyjr, pilvo ertmetr ir tt na ne gimdinis nestumas. Tai man sokas buvo, tai kokio lygio giniai tada yra jeigu atrodo pacios pradzios net neismano
toks vaizdas sedi privaciuose kabuose tik israsyti receptus macmiror nuo pienliges ir visad isprusimas toje vietoje ir baigiasi