1kruopytė parašė:
ir aš dėl to taško neištemsiu 2 dienų 🤦♀️ jau laukiu rytojaus ryto 🙏🤞🤞
kiek dpo yra?
1kruopytė parašė:
ir aš dėl to taško neištemsiu 2 dienų 🤦♀️ jau laukiu rytojaus ryto 🙏🤞🤞
kiek dpo yra?
R.G. parašė:
kiek dpo yra?
10
giedrulisimo parašė:
10 dpo![]()
Džiaugtis ar dar ne?![]()
Manau kimba 🤩😍
giedrulisimo parašė:
10 dpo![]()
Kimba
jub3 parašė:
Taip. Siandien jau OV testas ryskus 👌 O kaip jus nustatet kad ovuliacija ivyko po 4 val.?
Ana menesi pirma karta jauciau stipria OV. Skausmas panasus i inksto isplesima be anastetiku. Visa papilve raize. Si menesi OV negaudziau, bet ir nieko nejauciau 🤷♀️ Vis tik patartina dirbti iki OV ta vaisingiausia savaite. Myletis per pacia OV gali buti per velu.
giedrulisimo parašė:
10 dpo![]()
OMG giedrulisimo, kimba!!! Sveikinu sveikinu sveikinu!!! 😍😍💜
Egle28 parašė:
Ana menesi pirma karta jauciau stipria OV. Skausmas panasus i inksto isplesima be anastetiku. Visa papilve raize. Si menesi OV negaudziau, bet ir nieko nejauciau 🤷…
Kazin kaip ten yra, tas skausmas reiskia kad ivyks OV ar skauda kai jau ivyko...Man irgi labai skauda sona tiesiog net nepaeinu kartais. Si men tik 9 cd, pagal skaiciuokles tik prasideda vaisingos dienos, o realybeje jau vos nepraleidau ov. Antra cikla pastebiu kad viskas anksciau vyksta. Praeita men. 10cd pradejau darytis OT ir nebepagavau piko.
Ziuresim kaip cia bus. Gal nepaveluosim su darbais.
jub3 parašė:
Kazin kaip ten yra, tas skausmas reiskia kad ivyks OV ar skauda kai jau ivyko...Man irgi labai skauda sona tiesiog net nepaeinu kartais. Si men tik 9 cd, pagal skai…
Kai skauda-vyksta 😊✌ nežinau kiek tiesos, bet tipo skauda, nes kažkaip kiaušidės ale"iššauna" tą kiaušinėlį, dėl to per ov skauda. Čia taip ginė aiškino man 😊✌
jub3 parašė:
Kazin kaip ten yra, tas skausmas reiskia kad ivyks OV ar skauda kai jau ivyko...Man irgi labai skauda sona tiesiog net nepaeinu kartais. Si men tik 9 cd, pagal skai…
O kai jums taip skauda kenciat ar geriat vaista? Nes man irgi skauda. Bet tas skausmas toks, kai net neimanoma paeiti, tai trunka ne valanda ir ne dvi 🙄 ir neiseina kenteti
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai