odetukazzzzz68 parašė:
Sveikos kaip manote ar vaiduokliauja ar cia tik man taip atrodo? 🤔😀
Aš nieko nematau,nors kiekvienas telefonas skirtingai perteikia vaizdą🙈
Man kuo arčiau mm tuo labiau knieti pagadinti testuka 🙈🤦♀️
odetukazzzzz68 parašė:
laubur parašė:
Testus kelis nusipirkau, dar siryt susilaikiau!! 🤭 praejusi men pries mm net krutines neskaudejo, si skauda kelios dienos net po ov, tai zinok dabar 😂 kol kas nieko daugiau.. mielu noru is kart persikelciau i ta 15diena😅😅😅
odetukazzzzz68 parašė:
Įkelkit atskiras foto, neina apžiūrėti įdėmiau taip suklijuotas😇
Mano0302 parašė:
Testus kelis nusipirkau, dar siryt susilaikiau!! 🤭 praejusi men pries mm net krutines neskaudejo, si skauda kelios dienos net po ov, tai zinok dabar 😂 kol kas nieko…
Man krūtinę skaudėt pradėjo pasibaigus mm iškart 🤦♀️nors visada skaudet pradėdavo tik nuo vidurio ciklo🤔 gal iki šeštadienio sakau iskesiu,o gal bet iki 15d 🤣
Simbule parašė:
Vajei geriau neturėti Nt namie🤦♀️🤦♀️ Šį mėn pagavau ov, namų darbai atlikti...Taip nekantru..šnd dar tik 5dpo o jau knieti gadinti testus🤣 norisi greičiau žinoti.…
Va va,aš irgi taip manau,kad jei nt turi tai ir gadini juos 🤣🤣 nors galvoju šiandien iš gandro parduotuvės užsisakyti ir ov ir NT kitam ciklui 🙈😁 nors dar šio ciklo negaliu nurašyti 🤣🤣
laubur parašė:
Va va,aš irgi taip manau,kad jei nt turi tai ir gadini juos 🤣🤣 nors galvoju šiandien iš gandro parduotuvės užsisakyti ir ov ir NT kitam ciklui 🙈😁 nors dar šio ciklo…
🙈😅😅 Tai gal palaukit iki mm, kol žinosit ar reikia😅
Ar čia su mintim kad jei pasiruošiu,tai ir nebeprireiks😅
laubur parašė:
Man krūtinę skaudėt pradėjo pasibaigus mm iškart 🤦♀️nors visada skaudet pradėdavo tik nuo vidurio ciklo🤔 gal iki šeštadienio sakau iskesiu,o gal bet iki 15d 🤣…
Darykit darykit ta testa 😃😃 as mm nelaukiu irgi 15 diena , jei pas jus seseliuos tada ir as galesiu daryt 😂😂
jub3 parašė:
Su tokiu nerimu reikia psichologo, jus teisi, kad istatytu mintis i vietas.
Gydytoja taip pasakė, dėl amžiaus (37 m), rėmėsi statistika
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai