VViktorijq parašė:
Sveiki, ar kam taip buvo🫣
Pasidariau NT vėluojant MM, ir || 😊
Cistos? Polypai? Dazna to priezastis...
VViktorijq parašė:
Cistos? Polypai? Dazna to priezastis...
VViktorijq parašė:
Ar rudai neteplioja? Skausmų nėra?
Labas, pirmą MM dieną pasidariau NT, kiekvieną dieną testuojuos lyg ir ryškėja II juostelė, didelių kažkokių pojučių nejaučiu. Užeina šleikstulys, nuovargis, bet daugiau kaip ir nieko. HCG neturiu galimybės šiuo metu pasidaryt už poros sav grįžtu į LT. Ar vertėtu sunerimti, kad antoji juostelė neskuba pasirodyti ryški? Planuojamos MM turėjo būti kovo 19d. 
Burbuliuks parašė:
Labas, pirmą MM dieną pasidariau NT, kiekvieną dieną testuojuos lyg ir ryškėja II juostelė, didelių kažkokių pojučių nejaučiu. Užeina šleikstulys, nuovargis, bet da…
HCG sako dvigubeja kas antrą parą,tai ir testas taip gali ryškėti 🙂 tikrai matosi ryskejimas, tad kantrybės ir didžiausi sveikinimai 😁
Burbuliuks parašė:
Labas, pirmą MM dieną pasidariau NT, kiekvieną dieną testuojuos lyg ir ryškėja II juostelė, didelių kažkokių pojučių nejaučiu. Užeina šleikstulys, nuovargis, bet da…
Man ir 10 dienų po lauktų MM antra juostelė nebuvo labai ryški, gal vos ryškesnė nei jūsų, nors viskas buvo gerai. Manau, nesijaudinkite ir ramiai laukite grįžimo, o tada pasidarysite HCG 😊
Jola. parašė:
Na man šiandien 7-8dpo pasidariau greitąjį testą ir neigiamas. Tai dar ir kitą mėnesį būsiu su jumis planuojančiomis ☺️ o kitoms linkiu pamatyti II
Implantacija vyksta iki 12dpo, tai dar anksti daryti išvadas ☺️ 7-8 dpo išvis labai labai retai, kam jau testai bent kažką rodo
Mysan parašė:
Aš neištveriau ir pasidatiau NT nors iki MM dar savaitė 🤦♀️ nu ir taip aišku,kad neigiamas. Iš kur tos kantrybės toks neturėjimas 😭 ir pati ant savęs pykstu 🙈…
Va va man ir liko 6-7d iki mm ir visiskai tuščia bet aš ir simptomų jokių nejauciu
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai