lauracupa parašė:
Pas mane kiekvienos mm su krešuliukais tokie maži gabaliukai su krauju.
Ir man tas pats, gan gausiai sergu ir labai skausmingai, taip pat su krešuliukais būna..
lauracupa parašė:
Pas mane kiekvienos mm su krešuliukais tokie maži gabaliukai su krauju.
Ir man tas pats, gan gausiai sergu ir labai skausmingai, taip pat su krešuliukais būna..
Skraidau33 parašė:
Pirmas su ovuliacijos testais, pagavom patį piką, kaip tik tą savaitgalį buvom išvykę pailsėt ir viskas taip susidėliojo🥹
O kiek bandėte iki to jei ne paslaptis, ir kaip anksčiau be testų bandėte oagauti tą avuliaciją? Ar jautėte kažką prieš vėluojančias mėnesines?
pura_vida parašė:
Šiandien taip supykino kavą geriant, kad bėgau į wc žiaukčiot. Jei nebus teigiamo testo, tai pirmą kart toks lempinis PMS...
Kaip jus?
Sveikos, merginos!
Tikiuosi laikotės gerai. Aš buvau šioje grupēje nuo birželio, daugiau stebėjau, nei bendravau. Noriu visoms planuojančioms pasakyti, kad visas jus suprantu. Vis paskaitau kaip nervinatės dėl neigiamų NT, paskaitau kaip sekasi planuoti ir t.t. Mes su vyru planuoti pradėjom birželį. Man, kaip nupušusiai tetai, kuri yra kontrolės ir planavimo maniakė tie pora mėnesių su neigiamais testais buvo kažkoks košmaras. Nors ir suvokia smegenys, kad sveiki žmonės ir metus planuoja, kol pastoja, vis tiek "ėdžiau" save kaip nepavyko iš pirmo mėnesio, po to jau iš antro. Atrodė, gaudom tinkamu laiku, jauni esam, sveiki, nu kaip gali nepavykt iš karto?!
Pamenu trečio mėnesio eigoje sakau vyrui - visi kaip visi, o mes kaip debilai kažkokie nesugebam. Po dviejų dienų teigiamą testą pamačiau...
Galbūt tas parašymas mano ir atrodo kaip nesąmonė, tikrai nenoriu niekam blogų emocijų sukelti. Norėjau pasakyti, kad palaikau bei suprantu visas bei linkiu jau greit greit pamatyti dvi juosteles! ❤️
P.S, suprantu tai, kad mums viskas tikrai greit gavosi, kitos poros tikrai ilgiau kviečiasi vaikelius į savo šeimas. O, bet, tačiau, kai labai labai nori, dažniausiai juk negalvoji "ai, per metus", norisi, pageidautina, čia ir dabar
Deimante_B parašė:
Sveikos, merginos!
Ačiū už pasidalinimą
Aš labai daug graužaties turiu, kad nepradėjome bandyti anksčiau, nes ginekologinių problemų iki metai prieš niekada faktiškai neturėjau ir naiviai galvojau na mums tai gausis čia vos ne iškart... O aplinkui draugėms tai iš pirmo, tai iš antro užkibo, kitos jau ir po du vaikus turi, o mes "jau amžiuje" ir vėlai pradėjom planuoti, nes buvo "tai tas, tai anas reikalas". Ir jau be poros mėnesnių 1 metai kaip nekimba, o man jau 31
Visos stadijos išgyvenamos kai vėl ateina mėnesinės, ir būna šita tema pyktį kelia
bet kita diena ateina geresnė ir vėl žiūri į priekį
Palaikau visas laukiančias ir nesulaukiančias, niekada negalvojau, kad taip sunku gali būti. ❤️❤️
Palauk parašė:
O kiek bandėte iki to jei ne paslaptis, ir kaip anksčiau be testų bandėte oagauti tą avuliaciją? Ar jautėte kažką prieš vėluojančias mėnesines?
Nuo 2023 rugsejo, tada turejau persileidimo po poros men, tada pavasari gimdos kaklelio konizaciją, poros mėn tarpas ir vėl kibom į darbus. Visad pasikliaudavau programėle, bet realybėj šįkart pasirodė trim dienom vėliau nei rodė appsas☺️
Dabar 10dpo pasidariau testą ir iškart gan ryškūs vaiduokliai buvo
kaite parašė:
Ačiū už pasidalinimąAš labai daug graužaties turiu, kad nepradėjome bandyti anksčiau, nes ginekologinių problemų iki metai prieš niekada faktiškai neturėjau ir …
Nemeluosiu, nebuvau jūsų "batuose"... pirmas mano vaikas pasirinko mane iš pirmo karto. Bet tuomet ir amžius kitas buvo - pastojau 22iejų metų. Dabar nieko nekeisčiau, bet kai atsuku "juostelę" galvoje atgal tai pasibaisiu pačios savo tuometiniu supratimu. Galvojau, kad augint vaiką labai lengva ir paprasta. Aišku, gal tas jaunatviškas maksimalizmas ir buvo tai, ko reikėjo. O antras vaikelis buvo apgalvotas ir pasvertas suaugusio, subrendusio žmogaus smegenimis. Ir va kai apsvarstai, apgalvoji, iš pirmo karto ir neužkibo 😁 p.s. man dabar 31, mènesio gale 32. Vienintelis skirtumas, kad jau gimdžiusi. Tik, kadangi seniai buvo, potyriai, atrodo, kaip pirmą kartą...
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai