barbytukas parašė:
O tyrimus kokius nors atlikote? ☺️
22diena pas ginekologe. Prašysiu kad rašytu. Buvo parašiusi, išvykau į užsienį ir nebe pasidariau.
barbytukas parašė:
O tyrimus kokius nors atlikote? ☺️
22diena pas ginekologe. Prašysiu kad rašytu. Buvo parašiusi, išvykau į užsienį ir nebe pasidariau.
Egleba2 parašė:
Jeigu jau 5 metus nepastojate, tai manau reikėtų konsultuotis pas vaisingumo spec., pasidaryti visus išsamius tyrimus tiek jums, tiek vyrui. Vyrui spermograma pirmu numeriu. Visi tyrimai, konsultacijos, procedūros, gydymai ir pan. šiame kelyje kartais kainuoja labai daug brangaus laiko, tad nešvaistykit jo dar daugiau ir jau kreipkitės tikslinės pagalbos, padės jūsų porai susidėliot visus taškus ant i, užves ant reikiamo kelio 🤍 mačiau rašėt kad pks jums, tai gal visai nedaug prireiktų iki stebuklo ☺️sėkmės, kad tik kuo greičiau pasisektų ☺️
barbytukas parašė:
Jeigu jau 5 metus nepastojate, tai manau reikėtų konsultuotis pas vaisingumo spec., pasidaryti visus išsamius tyrimus tiek jums, tiek vyrui. Vyrui spermograma pirmu…
Labai to tikiuosi... tikiuosi, dar grįšiu su geresnėmis žiniomis.. ❤️
Egleba2 parašė:
Man irgi tas pats į akį krito... atrodo lyg butų pati pati pradžia... 1-2savaite
Jus truputi ne taip perskaitet:
Pagal pateiktą tyrimo atsakymą:
• Rezultatas: <0.5 mIU/ml
• Normos nėščiosioms pagal savaitę:
• 0.2–1 sav.: 5–50
• 1–2 sav.: 50–500
• 2–3 sav.: 100–5000
• ir t. t.
Išvada:
Jei HCG yra mažesnis nei 0.5 mIU/ml, tai rodo, kad nėštumo pagal šį tyrimą nėra
Sandra988888 parašė:
O kodel cia raso kad nuo 0,2 -1 sav? as gal neteisingai suprantu, na bet pagal mane yra
• Normos nėščiosioms pagal savaitę:
• 0.2–1 sav.: 5–50
• 1–2 sav.: 50–500
• 2–3 sav.: 100–5000
• ir t. t.
Išvada:
Jei HCG yra mažesnis nei 0.5 mIU/ml, tai rodo, kad nėštumo pagal šį tyrimą nėra
JulijaPa parašė:
Aisku, dabar supratau😊 ačiū uz paaiškinima😊
Na ką... Noriu pasidžiaugti savo stebuklu
Man tuoj 42, draugui - 43. Pas mane PKS, pas draugą - oligoastenospermija (mažai judrių, mažai normalių) ir oksidacinė pažaida. Aš neturiu vaikų, draugas susilaukė dukters prieš 14 metų su kita moterim, bet jau ir tada sudėtingai. Aktyviai bandėm natūraliai pusmetį. Nieko. Pradėjom gerti papildus, eiti ieškoti pagalbos. Trys gydytojai pasakė, kad natūralų kelią pamirškit, tik IVF. Atlikom 1 IVF Rygoje, kėlimas einamam cikle nepavyko, visiškai net nekibo. Likę užšaldyti 3 embrionai - visi aneuploidiniai, nepraėjo PGT-A testų. Išleistos krūvos pinigų, nes viską mokėjimas patys - nieko.
Nusprendėm daugiau IVF nebebandyti. Aš dar kažkiek vilties turėjau, bet draugas visai rankas nuleido, kad nelemta. Ir ką...
Sekantis ciklas po IVF bandymo, all natural t'sakant.
Vakar pradėjo vaiduokliuoti NT testas...
Šiandien pasidariau jau 2 (na mažu buvo brokas). Abu parodė visai neblogus vaiduoklius.

Vis dar negaliu patikėti... Pasidariau kraujo tyrimą... Yra!
Tokių skaičių nesu gyvenime turėjusi !

Pasiskambinau vaisingumo gydytojui, pasveikino, liepė progesterono žvakutes panaudoti į pagalbą ir kartoti HCG tyrimą poryt...
Dabar, kad tik nepabėgtų... Bet net jei ir pabėgs - įvyko tai, ko niekas nesitikėjo ir tai duoda viltį toliau bandyti natūraliai, nes akivaizdu, kad visgi kibti gali, net ir atrodytų va mums, kur sakė natūraliai dėl vyro turto tikrai nieko nebus.
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai