gabiju parašė:
CB tikrai stebuklus daro, 2 kartus pastojau po 1.5 men vartojimo, dabar vel pagavau ov ir laukiu penktadienio prasitestavimo 🙏
Po 2 pakelius per dieną vartojot? 😇 nusipirkau ir aš šito stebuklo 😄
gabiju parašė:
CB tikrai stebuklus daro, 2 kartus pastojau po 1.5 men vartojimo, dabar vel pagavau ov ir laukiu penktadienio prasitestavimo 🙏
Po 2 pakelius per dieną vartojot? 😇 nusipirkau ir aš šito stebuklo 😄
Karoole parašė:
Na tas ateityje rekomenduotų tai labai jau apie nieką, nes kokiomis aplinkybėmis rekomenduotų? Kada pradėti ir pn.. nes progesteronas visgi hormonas, o aspirinas sk…
Aš ir noriu nueiti, pirmai klausiau rekomendacijų pas ką eiti, bet kad nebūtų privačiai, o su siuntimu
tikrai nežadu nieko gerti savavališkai.
pink witch parašė:
Aš ir noriu nueiti, pirmai klausiau rekomendacijų pas ką eiti, bet kad nebūtų privačiai, o su siuntimutikrai nežadu nieko gerti savavališkai.
Aš rekomenduočiau Odeta Drulyte
ji northway ir klp ligoninėje dirba, tik nzn ar lengva pakliūti su siuntimu
Karoole parašė:
Aš rekomenduočiau Odeta Drulyteji northway ir klp ligoninėje dirba, tik nzn ar lengva pakliūti su siuntimu
Ačiū, dar skaičiau kad Holcmann gera gydytoja
pink witch parašė:
Ačiū, dar skaičiau kad Holcmann gera gydytoja![]()
Neesu buvusi. Esu tik pas Gruzdienė, tai nepatiko o poto rekomendavo Drulyte tai aš pas ją lankausi
Rožyte24 parašė:
Taip pirmas iš pirmųjų bandymų, o vat antras viskas jau praktiškai išbandyta kas be vaistų ir nieko
Musu situacija matau panasi
planuojam irgi 9 men, dukrai 4 metai, vyras tas pats. Kai paskutini karta pries pora men buvau pas gine, si pasake man tokius zodzius, kad vyras per akimirka nevaisingu netampa. Pasidaryti spermograma. Tai cia pirma. Antra, tai vertetu pradeti nuo tyrimu. Pirmiausia sau. Gal yra kazkokiu nedideliu nuokrypiu, kuriuos sutvarkyti galima greit su endo pagalba. Jei tai nepades, tuomet gal pasidaryt laparoskopija, o tada tik svarstyti apie stimuliacija. Apie ivf mes nesvarstome.
Maniosime parašė:
Ir pagausim tuos gandrus tikrai 🫶🏼
Mano irgi ciklas kaip jūsų. 🫠 Dar pilnai nepramušė, bet jaučiu šiandien 1cd 😕
Burundukas9 parašė:
Mano irgi ciklas kaip jūsų. 🫠 Dar pilnai nepramušė, bet jaučiu šiandien 1cd 😕
Man dar liuteininė 1 diena pailgėjo, dabar jau 33 dienų ciklas gaunasi 😁 jau ir taip ilgai laukt tos ovuliacijos ir dar ilgėja 🥲😄
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai