Pupsika parašė:
O ov kada ivyko? Seket testais? Nes šiaip daroma 7 dienos po ov. 21-23 cd dažnai sako darytis toms, kurios tiksliai nežino ovuliacijos laiko 😊
Neseku, aš ją jaučiu , seniau sekdavosi įsitikinti ar mano pojūčiai tikslūs
Pupsika parašė:
O ov kada ivyko? Seket testais? Nes šiaip daroma 7 dienos po ov. 21-23 cd dažnai sako darytis toms, kurios tiksliai nežino ovuliacijos laiko 😊
Rožyte24 parašė:
Tai gali būti netikslūs rodmenys tada 😊 Nes pojūčiai dar ne viskas. Aš kažkada ir galvojau, kad man 12-13cd ov, nes jausdavau maudimus visokius. Bet su testais pasirodė visai kitaip ir ov pasirodo tik 16-18cd 🤷🏻♀️ Vat šį kartą turėjau nuojautą, kad anksčiau ji ir pasidarius testą pasitvirtino viskas. 13CD ov
Gracia parašė:
Labas, merginos 🌸
Šiandien nuo ryto pasidariau skaitmeninį testą – pasirodė teigiamas 💕 Tad, matyt, …
Sveikinimai 🌷🥰
GiedreG parašė:
Pabandziau ta negative tai kazka matau aptinkam, bet cia matyt neverta net svajot..
Ir as matau apacioje
as bandziau irgi siandien bet beturiu tik 20miu tai nieko nei su programele nieko neisgaunu..
Smurfetta3 parašė:
Čia mano du apaciajo ov. Pats viršutinis hcg šiandien kitas vakar. Bet aš nieko nematau 😀
Matau seselius
Gracia parašė:
Labas, merginos 🌸
Šiandien nuo ryto pasidariau skaitmeninį testą – pasirodė teigiamas 💕 Tad, matyt, …
Sveikinimai!
Pupsika parašė:
Tai gali būti netikslūs rodmenys tada 😊 Nes pojūčiai dar ne viskas. Aš kažkada ir galvojau, kad man 12-13cd ov, nes jausdavau maudimus visokius. Bet su testais pasi…
Na man kitaip aš jau kai jaučiu pasidariau tai iškart piką meta arba jau netoli to
tai kąi ilgai nepastoju nebeseku, o 21-23 CD sakė tikslų pakankamai , nes visi tyr. Daryti liko tik progesterono seka , prieš mm po ov tai čia kiekvienos sekimas ov yra pasirinkimas ar metus du sekti ar pasekti tik pažiūrėti ar ji vyksta, kada maždaug vyksta, ar pojūčiai atitinka
mano darbas toks kad sekti pastoviai ryte vakare nėra galimybės , visi tyr geri tad kitą savaitę pagaliau sulauksiu trečios nuomonės dėl ko nekimba nu ir darysime išvadas.
Rožyte24 parašė:
Na man kitaip aš jau kai jaučiu pasidariau tai iškart piką meta arba jau netoli totai kąi ilgai nepastoju nebeseku, o 21-23 CD sakė tikslų pakankamai , nes visi…
Supratau 😊
Sveikos visos. Senai cia bebuvau,neskaičiau visu zinuciu. Sveikinu visas su dviem bruksneliais,kam pavyko. As ikalbejau saviski dar pas urologa apsilankyti,bet talona gavo tik vasariui🙄. Siaip nesitikiu stebuklu,neprides jam tu spermiu...kazkaip galvoju bus su genetika kazkas,nes jo giminej dede negalėjo ilgai vaiku susilaukti. Tai va. Dabar pakeičiau darba,reiktu bent metus padirbti ten kad ismoka gauciau pagimdžius. Suprantu,kad ir laiko ne kazka man liko reiktu jau skubėti su ivf...visgi dar kompensuotu puse. Kazkaip labai isisukau i darba,tai maziau galvoju apie nestuma. Siaip nusiraminau,kai supratau kad cia mums tik ivf jau. Tikiuosi eis viskas pagal plana. Tai i 2026 nespesiu🙂. Vyras kaip ir jau ne pries. Bijojo irgi,kad ims jo blogus,kad vaikas kazkoks ne toks gims. Bet pati info pasirinkau,kad visgi darytu embrionui tyrimus pries ikelima. Aisku,finansine padetis pas mus pasikeitė,dirbu viena kol kas. Truputi sunku ir su pinigėliais. Bet kai tik jau bus viskas ok,tai bandysim🙂
coliuke21 parašė:
Sveikos visos. Senai cia bebuvau,neskaičiau visu zinuciu. Sveikinu visas su dviem bruksneliais,kam pavyko. As ikalbejau saviski dar pas urologa apsilankyti,bet talo…
O kodėl metus turit padirbt kad gauti išmoka?
šiaip, jei prieš tai niekur nedirbot, tai užtenka pusmečio, tada galima pastot, o tada vistiek dar pusmetį dirbsit iki dekreto
9 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai