Jiiii parašė:
Merginos policistukes,
Noriu paklausti del Ivf. Ar nebuvo hyperstimuliacijos su Gonaliu?
Pas mane buvo hiper, bet į ligoninę giltis neteko, ivf taip pat nepavyko
Jiiii parašė:
Merginos policistukes,
Noriu paklausti del Ivf. Ar nebuvo hyperstimuliacijos su Gonaliu?
Saulytė92 parašė:
O kaip gaila,kad nepavyko...
Jiiii parašė:
O kaip gaila,kad nepavyko...
Stengiamės nepasiduoti, fet taip pat nesėkmingas, ruošiamės trečiam ivf, gal trečias kartas nemeluos
Saulytė92 parašė:
Stengiamės nepasiduoti, fet taip pat nesėkmingas, ruošiamės trečiam ivf, gal trečias kartas nemeluos![]()
Sėkmės! linkiu, kad pasisektų
Saulytė92 parašė:
Stengiamės nepasiduoti, fet taip pat nesėkmingas, ruošiamės trečiam ivf, gal trečias kartas nemeluos![]()
Linkiu sulaukti savo stebuklelio🙂
Sveiki,
Pagal ką Jums nustatė PKS? Pas mane jau geras pusmetis nereguliarios mėnesinės, apsilankiau pas ginekologę, pasakė kad pilicistinės kiaušidės, įrašė PKS diagnozę, liepė gerti nakvišų aliejų ir sureguliavus ciklą ateiti dėl kontracepcijos pasitarti. Po mėnesio kreipiausi pas kitą ginekologę, nieko apie PKS neužsiminė, paskyrė hormoninius tyrimus, visi buvo normos ribose išskyrus prolaktiną, tai išrašė vaistų jam reguliuoti. Tai taip ir nesugaudau yra tas PKS pas mane ar ne
DeiMing parašė:
Sveiki,
Mano hormonai visi tvarkoje,bet viena kiauside policistine. Dabar cikla susireguliavau su inozitoliu. Jokiu kontraceptiniu tableciu.
Pabandykite ir jus si papilda. Parsisiuskite is lenku vaistines ten pigiau Inofem.
DeiMing parašė:
Sveiki,
Man nustatė pirmiausia pagal kiaušidžių vaizdą, o paskui hormoniniai tyrimai tik patvirtino.
Jiiii parašė:
Mano hormonai visi tvarkoje,bet viena kiauside policistine. Dabar cikla susireguliavau su inozitoliu. Jokiu kontraceptiniu tableciu.
Gal galite pasidalinti nuoroda kur perkate?
Saulytė92 parašė:
Man nustatė pirmiausia pagal kiaušidžių vaizdą, o paskui hormoniniai tyrimai tik patvirtino.
Perku per Pirkeu.lt. Pas mus 20 pakeliu apie 13 eur, o cia gaunasi 60 pakeliu kazkur 18 eur.
https://www.aptekagemini.pl/inofem-60-saszetek-0034259