orchidee parašė:
Sveikos, hcg 130,o progesteronas apie 88 ar geras progesteronas? Nera i mazaja puse?
Puikus 🙂
Progesteronas - labai svarbus hormonas, užtikrinantis normalų ir reguliarų mėnesinių ciklą bei palaikantis sveiką nėštumą. Skaityti
visą straipsnįorchidee parašė:
Sveikos, hcg 130,o progesteronas apie 88 ar geras progesteronas? Nera i mazaja puse?
Puikus 🙂
Aurorap parašė:
Sveikiužvakar pgr buvo 51, šiandien 49. Ar ne per mažas? vartoju Duphaston 2X diena
Aš su 49 pradėjau naudoti Gepretix. Prieš tai vartojau irgi Duphaston.
Aurorap parašė:
Sveikiužvakar pgr buvo 51, šiandien 49. Ar ne per mažas? vartoju Duphaston 2X diena
Jus natūraliai pastojot? Tada viskas gerai.
Aurorap parašė:
Pakartokit pirmadieni dar, paziuresite i kuria puse bus. Nes man paciai trecia kart darant nukrites iki 39 buvo, o pirmi skaiciukai tolygus jusu buvo...
Taip, natūraliai.SunMoon parašė:
Jus natūraliai pastojot? Tada viskas gerai.
Sunnn parašė:
Pakartokit pirmadieni dar, paziuresite i kuria puse bus. Nes man paciai trecia kart darant nukrites iki 39 buvo, o pirmi skaiciukai tolygus jusu buvo...
Būtinai pasidariusi
aš progesteroną geriu 8 valandą, o tyrimus pasidaryti apie 9:30. Ar ne per anksti? Ir jei taip, kada būtų geriausia jį atlikti?
Aurorap parašė:
Taip, natūraliai.
Pirmiausiai pasidarykite tyrima,tada isgerkit, kitaip rodys nesamones 😌
(As pasidariau po 5val ir rode vejus - virs 300nmol. ,pakartojus negerus-88 buvo.🙈).
Sunnn parašė:
Pirmiausiai pasidarykite tyrima,tada isgerkit, kitaip rodys nesamones 😌
(As pasidariau po 5val ir rode vejus - virs 300nmol. ,pakartojus negerus-88 buvo.🙈…
Tai jei man po pusantros valandos nuo išgerimo rodė 49, tai tada koks kakinas pgr yra normalus
Aurorap parašė:
Tai jei man po pusantros valandos nuo išgerimo rodė 49, tai tada koks kakinas pgr yra normalus![]()
Cia isgerus tiek rode?? 🤔 keistai...
as vartojau gepretix 200mg-ryte ir vakare..
Sunnn parašė:
Cia isgerus tiek rode?? 🤔 keistai...
as vartojau gepretix 200mg-ryte ir vakare..
Joa, išgėriau 8 val, nuėjau 9:30 ir buvo viena karta 51, kitą 49
2 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai