Meshka parašė:
Aisku... o kaip suzinojote kad turite PATE sindroma? Kaip galima del jo issitirti? 😊
Man viska klinikos nustate nes pradejau nestumo metu dusti pasigulde y skyriu ir istyre.
Meshka parašė:
Aisku... o kaip suzinojote kad turite PATE sindroma? Kaip galima del jo issitirti? 😊
Man viska klinikos nustate nes pradejau nestumo metu dusti pasigulde y skyriu ir istyre.
Inesssa parašė:
Dekui uz info!
O jums sveikatos nestumo metu, kad viskas butu gerai 😙
Kokius vaistus paskyre vartoti nestumo metu?
Aspirina ar fraxiparina?
Meshka parašė:
Dekui uz info!
O jums sveikatos nestumo metu, kad viskas butu gerai 😙
Geriu aspirina 200 ir zibor du kart leidziuos. Nes frax esu alergiska.
Lėja318 parašė:
O kiek naudojot progesterono? Ir kodėl uždraudė aspiriną?.. Ačiū.
Man buvo skirtas 2 crinono. Aspiriną uždraudė, nes afs man nediagnozuotas. Ir gerai, kad uždraudė, nes nėštumo eigoje man atsirado nėščiųjų kraujo nekrešumas
...Fėja... parašė:
Taip, ten patpirmą kart 25.12, antrą 27.60 ir vkr po dviejų sav 25.70. Tai pakrito kažkiek nuo ano karto
aš maniau, kad turi tik didėt 🤔
Hcg turi didėti, prg svyruoja ir Tavo atveju pagal normas yra puikus
Aš esu 1989 parašė:
Labas rytas snd man 12 savaičių ir 4 d. Noriu pradėt mažint progrestarono vartojima geriu viena ryte kita vakare. Manau ryte nebegerk tik vakare,kaip manot gerai bu…
Tokiu laiku jau tikrai galite pradeti mazinti prg. Tris dienas pagerkite tik vakare, o paskui visai nutraukite arba jeigu labai labai neramu, dar galite tris kartus isgerti vakare kas antra diena. Nors tikrai neturetu reiketi, nes placenta jau peremusi prg gamyba.
Melisss parašė:
Tokiu laiku jau tikrai galite pradeti mazinti prg. Tris dienas pagerkite tik vakare, o paskui visai nutraukite arba jeigu labai labai neramu, dar galite tris kartus…
Tai puiku ačiū
Aš esu 1989 parašė:
Tai puiku ačiū
As pamenu mazinau - savaite po puse normos, tada savaite - kas antra diena, ir pilnai nutraukiau prg
Betelgeize parašė:
As pamenu mazinau - savaite po puse normos, tada savaite - kas antra diena, ir pilnai nutraukiau prg
Man buvo žemas labai ir skaudėjo dugara pradėjus gert nustojo skausmas. Bet snd ryte negerus dugara nori skaudėti ar sutapimas ar tik neteks gert visa nėštumą man jo