virgasab parašė:
nu va tik viena sakau gal galėjo pakartoti ar ka
tai va nuvyksi ten gal rodys visai ka kita,ziuriu jei padideja tai negalima saldumynu ir vynuogiu negalima,
virgasab parašė:
nu va tik viena sakau gal galėjo pakartoti ar ka
tai va nuvyksi ten gal rodys visai ka kita,ziuriu jei padideja tai negalima saldumynu ir vynuogiu negalima,
Virgasab,nezinau ar tave tai paguos ar nuramins, tik labai daug man cia skaityti, nes tik siandien vel is ligonines, del to cukraus- man slapime vos ne kas menesi randa gliukozes virs norsmo, oten gliukozes isvis negali buti-mano seimos gydytoja irgi sake Kaune yra geriausios klinikos nesciosiosms su vadinnamuoju nesciuju diabetu- tik nestresuok jokiubudu - tik teisgiamos emocijos, per nestuma jau tris kartus ligoninej gulejauir ...na ka padarysi, manpaaiskinimas vienas buvo del mano amziaus - nestumo metu inkstu pralaidumas sumazeja, todel ir rodo ta gliukoze, buvo paprastas dalykas isgeriau sulciu ir vel rezultatas - cukrus, tik nereik taip jaudintis, jaudulys ir stresas taip pat kelia cukru. Tada saugaus nevalgau saldumynu, jokiu syulciu, salotos darzoves, liesos sriubos, irvel norma....nebijok to Kauno, turi save nuteikti pozityviai
virgasab parašė:
bet aš čia pastebiu kelinta kart del konors rašau tai vos ne isterike isvadina, o kitos vos ne blynus pridegina ir ašaroja ir dar paguodzia.........lauki patarimo klausi o gauni šnipšta matai malonu kai nieko nezinai ir dar pati gine tau nepaaiškina .............ai geriau nieko nebesakysiu vėl isterike isvadins ačiū toms kas atrašė![]()
kad kiek pastebiu, tau daznai viskas neitinka, vis negerai ir negerai, o del blynu cia nieko sau, ne viena del to dar paguodos neprase, nereik perdet, kai gali mamytes, kai zino, tada ir pataria, kam cia dabar priekaistaut istisai, cia draugiskos mamos,nereik bumbet jei neatrase is karto ar neparase to, ka norisi isgirst-vadinas neturi ka parasyt.
Virgasab, as matau kad nori pyktis, tai eik i foruma pasipykim, ten ir liek savo nepasitenkima. Nu ka mes galima padaryti jei mums to nebuvo? Issigalvot? Niekad nedalyvauji normaliai jokiose diskusijose, jokiuose pokalbiuose, tik atleki su savo problemom ir mes visos tuoj turim pulti ir rasyti. Jei nerasom iskart ponia isizeidzia kad ja ignoruojam.
Pyk nepyk, bet igriso tas pats per ta pati
Astonja parašė:
Virgasab, as matau kad nori pyktis, tai eik i foruma pasipykim, ten ir liek savo nepasitenkima. Nu ka mes galima padaryti jei mums to nebuvo? Issigalvot? Niekad nedalyvauji normaliai jokiose diskusijose, jokiuose pokalbiuose, tik atleki su savo problemom ir mes visos tuoj turim pulti ir rasyti. Jei nerasom iskart ponia isizeidzia kad ja ignoruojam.
Pyk nepyk, bet igriso tas pats per ta pati
pritariu
negali suktis visas pasaulis ir visos mamos apie viena zmogu tik sokinet, kitos irgi bedu turi, bet nekaltina visu is eiles ir nesidrasko negavusios demesio
Sveikos,
Sveikinimai Pijui su antruoju tortadieniu
![]()
Paystryte sveikinimai sulaukus sunelio
Oras nuostabus buvo,beveik visa dienele lauke prabuvom, smagu pailset nuo kompo
100% pritariu Astai su Sauluciuku del Virgossab , toks jausmas, kad cia mes kokios daktares ar psihologes, taip nebendrauja o kai jau kokia beda ateina cia pavirkaut ir dar kaltos liekam, gal per grubiai parasiau, bet manau ne viena ta pastebejo.
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai