irma9494 parašė:
matai jis tau nezinant planuoja vesele, padarys kokia staigmena, sakys varom i misias, o nuejus dar lieps ir zieda uzsidet prisiekiant amzina meile![]()
![]()
va cia tai butu staigmena
irma9494 parašė:
matai jis tau nezinant planuoja vesele, padarys kokia staigmena, sakys varom i misias, o nuejus dar lieps ir zieda uzsidet prisiekiant amzina meile![]()
![]()
va cia tai butu staigmena
Astonja parašė:
va cia tai butu staigmena![]()
uzmusciau zalti... jau geriau vaiks naslaitis ir motina kalejime, nei as pasakyciau "taip"
juoks po juoko...bet jam tai pizda butu
irma9494 parašė:
uzmusciau zalti... jau geriau vaiks naslaitis ir motina kalejime, nei as pasakyciau "taip"![]()
juoks po juoko...bet jam tai pizda butu![]()
Ir as must ta zieda kai deciau,isskristu per langa baznycios :DDD
Kokios veseles kai pyksties kasdien
lidijuxx35 parašė:
labukassveikinam ir mes sirdute
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
irma grazios foto![]()
![]()
![]()
mes ir siandien rietavo turguje buvom ale ne vienos nemaciau
suneliui dviratuka papirkom tai siandien gryze varem prie ezero y svente pabandyt
![]()
aš tave nušausiu.kai važiuoji reik sakyt.gi būtume ir mes varę.galėjom susimest ant kelionės ir kartu nulėkt.
giedre, dėl pykimosi tai jaučiu visiems tas pats pirmus metus po vaiko.nes abiejų nervai įtempti.mamos pavargusios, vyrai apleisti jaučias.savaime kažkaip pyktis išlenda.
aš tai dar džiaugiuos kad manasis toks nusileidantis biški man, tai mano viršus dažniausiai
,ir jis ateina taikytis
nu turbūt aš dažniausiai teisi būnu.bet mes jau kai susipyksta,gali viskas skraidyt
bet taip 10min.ir vėl santarvė
kaip sakoma pykstamės adringai su žaibais.kai anglijoj dirbom,prie kiausiniu,tai net susipyke,suplakem kruvą kiaušinių viens į kitą.
IRMA, tu ir tavo bernužėlis kaip visad fotogeniški ir gražūs.ir mums vis pasirodot
gal ketvirtadieni paliksi vaiką vyrui ir prisijungsi į pirtelę?
Mergios, ką vartosim ketvirtadienį? aš čia kaip didžiausia pijokė klausiu
gal baltą su sultimis?
aš galvojau NAPALEONA padarysiu.jau kaip nors prasisuksiu,rasiu laiko.bet jei jūs sutiksit susimest už produktus.viso-25lt.pasidalint ant visų kiek būsim.vistiek kažko reiks prie arbatos ar kavutės,o pigiau tiek torto tikrai nenupirksi.
na ir kiekviena po kelis sumuštinukus gal užkandai susinešam.nes pakils apetitas po pirties.
PRAŠOM KOMENTARAI
TAIP PAT PRAŠOM JUNGTIS IR KITAS, NORINČIAS TRUMPAM PABĖGT IŠ NAMŲ IR ATSIPALAIDUOT
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai