vylele parašė:
kaip jusu pilvuziukai laikos? mano su kiekviena diena vis stipriau judadziaugiuosi kiekvienu judesiuku
![]()
Nera abejoniu jauti, kad tikrai mazuliukas juda?
Gali papasakot smulkiau savo pojucius
vylele parašė:
kaip jusu pilvuziukai laikos? mano su kiekviena diena vis stipriau judadziaugiuosi kiekvienu judesiuku
![]()
Nera abejoniu jauti, kad tikrai mazuliukas juda?
Gali papasakot smulkiau savo pojucius
global parašė:
Nera abejoniu jauti, kad tikrai mazuliukas juda?Gali papasakot smulkiau savo pojucius
![]()
na vakare kai atsigulu, tai atrodo, kad visas pilvukas banguoja is vidaus. Toks idomus jausmas, ne burbuliukai jokie bet toks kaip viduj kad balionelis pustusi
ir va siandien judedama pati pajutau, kad kazkas pilvelyje issipucia atrodo, nes siaip tai nieko nesijaucia kai judu, o va kartais, kad kazkas ten yra. Na net nemoku apsakyti ka jauciu, manau kiekviena vis kitaip jaucia
o ir pilvuzas mano nera mazas
vylele parašė:
siek tiek susiliejo. o ir siaip nuotraukoj kazkaip didesnis atrodo![]()
Gražu, didučiai jūs, mes tai mažesni, neturiu dabar normalaus fotiko, tai nepasirodom.
Šiandien išsirinkau suknelę, tai tikiuosi labai neišsipūsiu per 2.5 savaitės.
ziuriu kokia matematike cia buvo uzsukus
o man vienodai as skaiciuoju kaip man atrodo teisinga ir kaip mano nestumo dydi nustate pagal echo...tai eina 18 savaite, man 4 menesiai ir jau prasidejo penktas
siandien buvo susitikimas su midwife, tai bande sirdute paklausyt, tai tik surado taska is kurio girdisi mano lelius pabega, vel suranda, o mazius vel pakeicia poza
labai judrus pas mane
paskaiciau, tai zinokit as tikrai nesuprantu, kam tu emociju tiek blogu ir jas skleisti aplinkiniams. As tai pastebejau, kad nestumo metu, kazkokia labai rami pasidariau, nors tokia nebuvau
siandieninis pvz: vaziavau i darba, bet ne i savo vieta o i senamiesti. Zodziu buvau dirbusi ten ne karta ir apsiziurejau kur masina statyti (nera parkomatu) ir visada statydavau prie tokios parduotuves net neivaziavus i senamiesti, prie kurio nebudavo jokiu zenku nei p 2 val ar pan...
ir pareinu ziuriu lapelis uz pazeidima, kad pasistaciau masina tipo vietines rinkiavos uz naudojimasi savivaldybiu tarnybu nustatytomis vietomis
kas cia per nesamone, gal kuri girdejot apie tai?
Na bet zodziu esme tame, kad ziaurei nervuociausi kaip anksciau nera, bet kazaip gaila jei kokiu 160 lt reiks atsikratyti
vylele parašė:
siek tiek susiliejo. o ir siaip nuotraukoj kazkaip didesnis atrodo![]()
nemazas nemazas pilvukas
mano mazesnis, nors mums panasiai laiko
daug jau svorio priaugai?
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai