2012.04.17 12:32 (prieš 14 m.)
Meadow parašė:
Užtai,kad nėra tokio įstatymo..
Yra va tokioms moterims kur gere neprisixiuri kitaip sakant asocelioms.. kaip istatymas kaip privilegija,kad joms nemokamai istato spirale i gimda kad negaletu susilaukti vaikuciu.
Tai ka jus manot ..mano miestelyje yra viena iki 30metu ji kazkur..moteris.Ji pati yra psichiskai negaluojanti ,gulejusi ivairiose ligoninese taciau pabegdavo,turi jau nezinau kiek vaiku .3 tai tikrai,ir stai kokia istorija : Ji gyvena asocialiai ,nedirbanti ,gyvena vien ispasalpu ,ruko be saiko,be saiko gere ,turi sugyventini .. su tuo sugyventiniu pries metus laiko ''uzsitaise'' dar viena vaika..tuo metu kai ji buvo nescia mano drauges drauge socialine vaziavo i jos seima stebeti padeties ir ka rado : Pilvas remiasi i smakra jau vos ne gimdyt jai laikas,o ji su cigarete rankose ir alaus 9,0 laipsniu bambali pasislepusi po stalu .. Kadangi ji turi psichiniu sutrikimu ant jos negalima saukti nes ji pradeda isterikuoti - mustis.. socialine jai aiskino kad negalima taip elgtis nesciai moeteriai ir ka ji atsake- '' o tai kada man gert ,rukyt ?kai vaikas naktim bliaus ?''
Pasigimde ji ta vaikeli .. ir po sio nestumo jai buvo istatyta spirale .Jos net vyrui pravede paskaitele apie apsisaugojimo priemones ,kad jeigu ne prezervatyvu deka tai bent tegul nebaigia moteryje .. Isvada tokia buvo : ta moteris issiplese pati is saves spirale,kur jai buvo ideta uz valdiskus pinigus,o socelinias apkaltino kad jos ,jos vyra padare impotentu
..nes atseit tikras vyras turi baigti moteryje o ne salia
..
STAI KOKIA ISTORIJA ..IR TOLIAU GYVENA TA MOTERY MATAU BET JAU SU KITAIS VYRAIS..gerai kad mama ji turi gera tai vaikai uzauginti bus ,o jau kaip tai tik pats Dievas zino kokiais keliais nueis..