2012.04.17 11:31 (prieš 14 m.)
Vaida, as taip pat tokia fyfacka esu nuo paauglystes, tai man tas saves lepinimas visapusiskas i krauja yra iauges
Dovile, blakstienas ilga laika prisiauginu. Tai darau su pertraukomis. Pvz, prisiaugineju kokius puse metu, veliau apie pora men padarau pertrauka, per ta laika atsigauna mano naturalios, o paskui vel deduosi. Siaip savos blakstienos tikrai suprasteja. Na bet pas mane jos ir labai greitai atsigauna. po gero menesio jau buna praktiskai nuauge. As dar ir ricina pateplioju vakarais pries eidama miegoti, kad greiciau atsigautu.
Korekcija reikia darytis kazkur karta i menesi. Priklausomai nuo tavo pacios blakstienu, ar jos greitai iskrenta. ir aisku priklausomai nuo to, kokio ilgio priaugina. nes jei prisiaugini labai jau ilgas, tai faktas kad jos greiciau iskris, nes tavo pacios blakstienos neilgai atlaikys papildoma apkrovima..
Kainos visur labai skiriasi. As prisiauginu pas savo drauge, ji dabar kaip tik dirba namuose, nes vaikiuka augina, tai ji ima 70-90lt priklausomai nuo to, kokiu tu blakstienu nori. Kai i salona persikels, tai savaime suprantama kaina truputi padides. bet manau 100lt neperkops. pas ja prisiauginu, nes yra labai kruopsti ir atsakinga ir suuuuper padaro
geriausiai pas ka iki siol esu buvusi. nors visa laik pries tai salone tvarkydavausi.
Korekcija kaina priklauso nuo to, su kokiom blakstienom tu ateisi ju pasipildyti. Jei ateisi su beveik visomis iskritusiomis tai sumokesi beveik kaip uz priauginima, taciau jei ateisi laiku, tai kainuos 50-60lt..