gemini parašė:
Nu man pirmadieni ateit reikia.. sake jau ir tada galiu gaut siuntima i ja. Tikiuosi taip nebus![]()
Dar iki pirmadienio pagimdysi
gemini parašė:
Nu man pirmadieni ateit reikia.. sake jau ir tada galiu gaut siuntima i ja. Tikiuosi taip nebus![]()
Dar iki pirmadienio pagimdysi
gemini parašė:
Aha.. kad tavo zodziai tiesiai Dievui i ausi. nes gimda rami :)))) Aciu uz pozityvuma ;)
Diena rami,o va gali nakty uzeiti saremiai ar vandenys nubegti cia nezinai kada lelius pasibels ir panores ateiti
kristuke1979 parašė:
na reikia ir man pasimatuoti, nes kai eho ziuri, tai niekada ir nesake koks lelius gims.antras man buvo 4kg.O visi sako, kad su kiekvienu vaikeliu vis didesnis buna.Na tikiuosi kad sis dar didesnis nebus.
sako kad didesni buna vaikuciai,bet kaskaip netikiu nes va kaimynele mano pirma pasigimde 5,00 antra 5,200 o trecia 3,600 tai tiek tos teisybes,as pirma 4,100 antras buvo 4,820 na o trecias manau jai sieks 4kg tai viskas
gintariuka parašė:
sako kad didesni buna vaikuciai,bet kaskaip netikiu nes va kaimynele mano pirma pasigimde 5,00 antra 5,200 o trecia 3,600 tai tiek tos teisybes,as pirma 4,100 antras buvo 4,820 na o trecias manau jai sieks 4kg tai viskas
ogo kokie dickiai
mano pirmas tai 3290, o antras 4kg, ugio tai abu vienodo, 53cm.Na dabar gydytoja pamatavus pilva sake, kad sis neturetu but didesnis uz antra.O nesioji tai manau kad taip pat, ar didesnis ar mazesnis, na gal pagimdyti kiek sunkiau, gal kai su mazesniu, tai plisimu nera,
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai