InKaBa parašė:
nebeturiu net ka atkirst
kiek esi ko perskaiciusi? abejoju, kad bent viena rasliava... jei butum skaiciusi, butum vaikus pienu maitinusi, nerikdytum, vaikai pali…
Sunku tau Inkaba turetu but gyvent,tiek nepasitenkinimo, tiek kritikos, jautiesi kad zinai viska,jeigu kazkas kazka daro ne taip kaip tu, tai vadinasi neteisingai, negalima taip pult zmoniu, ne pagal vadovelius uzauga vaikai, vienam tinka viena, kitam kita..Pas mus turbut tauta tokia, niekada nebuna gerai, maitini savo pienu ilgai, tai stebisi visi, kad vaikas jau sneka, o dar mamos piena valgo, maitini misinuku, stebisi, tai kodel nemaitini, leidi vaikui paverkt, kokia bloga mama esi, neleidi verkt, tai jau islepinsi, anksti iseini i darba, tai kas tu per mama, karjera svarbiau, veliau grizti i darba, vel blogai, sedi vyrui ant sprando, kai galetum dirbt, niekada pas mus nebus gerai ka bedarytum, o ta aukso viduriuka surast labai sunku..As manau kad as zinau kas mano vaikui geriausia, as ji isnesiojau 9 menesius po sirdimi, iskentejau beprotiskai sunku gimdyma, vaikas yra mano ir niekas neturi teises, isskyrus vyra, man aiskinti kas yra geriausia mano vaikui, ir man vienodai, kad vadoveliai raso ne taip, kad kazkokia tai mamyte aiskina, kad ji daro kitaip ir taip yra geriau, vaikus mes mylim besalygiskai, ir tikrai nei viena blogo savo vaikui nepadarysim, todel mamytes daugiau tolerantiskumo viena kitai..