karamele 2 parašė:
sveikos mamyte.noriu paklausti gal kuri naudojate daugkartines sauskelne,ka apie jas manote?
as turiu pati siuvausi bet dar nenaudojau
dar kaip ir didoki veliau juos naudosim
karamele 2 parašė:
sveikos mamyte.noriu paklausti gal kuri naudojate daugkartines sauskelne,ka apie jas manote?
as turiu pati siuvausi bet dar nenaudojau
dar kaip ir didoki veliau juos naudosim
Liucyfer parašė:
koks fainutis, megsta maudytis, mano maze tai net dreba kaip vandeni megsta 

Liucyfer parašė:
Va mes kokie.
Tik nesuprantu kas daros, kiekviena ryta 5val prabunda ir niamniot nedaug nori bet…
manosios rytai tokie pat. budineja, zirzauja, lovytej gulet jai nuobodu. pasiimu pakalbint - sedi laiminga issisiepus
organizmas irgi bunda, uztai steni vis..
AVOJ parašė:
gimem 55cm ir 3360g o db 60,5 ugis, o svoris 5600gmes gimem 57 cm ir 4040gr.dabar esam 6200gr o ugis 62cm
![]()
AVOJ parašė:
gimem 55cm ir 3360g o db 60,5 ugis, o svoris 5600g
kazkokia makalose ana zinute gavosi tikiuosi supratot ka rasiau
Spurgaa parašė:
supratai, dickis vyras
Kazkuri mamyte rase kad negalima vaikiuko rykdyt nes traumuoja jy., bet turiu net du pavyzdzius kaip nerigdymas isejo y bloga, mano tetos leliuj dbr 2su puse metuku ir jau pagaliau issiprende ta bedele. Kol vaikiukas buvo mazutelis tjp pat neduodavo rekt ir kaip metukai su biskiu suejo pradeda lelius rekt ir iskart dusta,dabar jau aciu dievuj kaip viskas susitvarke
drauges leliuj ir lygiai tas pats pradeda rekt ,dusta. Tj kazin kas labiau vaikiuka traumuoja ar davimas parekt ar dusimas
Inet4 parašė:
Kazkuri mamyte rase kad negalima vaikiuko rykdyt nes traumuoja jy., bet turiu net du pavyzdzius kaip nerigdymas isejo y bloga, mano tetos leliuj dbr 2su puse metuku…
as argumentavau - bet kuris psichologas patvirtintu. o kokie argumentai dusimui? gal kitos ten bedos?
105 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai