zydrun parašė:
negaliu nepasigirti kokios bizytes jau iseina![]()
zydrun parašė:
zydrun parašė:
kaip jum pavyksta supynt??? juk nenustygsta vietoje! as vos bizele surist spėju kai ji verzias pirmyn.
zydrun parašė:
labai grazu
nuntaika parašė:
kaip jum pavyksta supynt??? juk nenustygsta vietoje! as vos bizele surist spėju kai ji verzias pirmyn.
Oj as visaip paduodu kaika arba ijungiu teletabius kokius bet supynus ilgai neisbuna issipesa gumutes su plaukais
Ineciukass parašė:
oho ziuriu mamukai pas kai kurias vel leliuku bus . kaip jauciates , kaip pilvukai
Mes vel liepinuka turesim. Kaledu staigmena visiems artimiesiems bus
sis nestumas kolkas siaubas man , pikina miego noriu galva svaigsta. Namai kaip po karo bet nera jegu vienu upu viska sutvarkyti
zydrun parašė:
Oj as visaip paduodu kaika arba ijungiu teletabius kokius bet supynus ilgai neisbuna issipesa gumutes su plaukais![]()
kaip smagu na laikykis gerk daug skysciu man tas pats buvo kai pamenu
pranesk kai jau zinosi ka tures Liepute
broli ar sesute
Ineciukass parašė:
kaip smagu na laikykis gerk daug skysciu man tas pats buvo kai pamenu![]()
Butinai tik dar reikia iki 3 menesiu davaiksciot kad viskas butu gerai duok dieve
zydrun parašė:
Butinai tik dar reikia iki 3 menesiu davaiksciot kad viskas butu gerai duok dieve![]()
bet labai smagu kaskada , kartu laukemes leliuku , o dab va
dar vienas auksiukas atsiras
Ineciukass parašė:
oho ziuriu mamukai pas kai kurias vel leliuku bus . kaip jauciates , kaip pilvukai
Na as tai pakolkas jauciuos sunkokai, labai blogumai kamuoja jau keleta mėnesių. Pilvukas dar nelabai matosi, bet jau jaučiasi
o šiaip tai viskas gerai!
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai