izmunda parašė:
jusu mamytes pilveliai kokie dideli, o mano tai isvis nieko nerao taip noretusi jau rodytis arbuziuka :)))
Pas mane buvo buvo maziukas ir poto taip staigiai padidejo...
izmunda parašė:
jusu mamytes pilveliai kokie dideli, o mano tai isvis nieko nerao taip noretusi jau rodytis arbuziuka :)))
Pas mane buvo buvo maziukas ir poto taip staigiai padidejo...
laba
as ryte buvau issirasyti kojiniu.ismatavo,tai per slaunis ryskiai cm padidejo.tik truputi paejau ir surakino subiniuka
nei pirmyn eit nei atgal,atsistojau ir stoviu kaip stulpas..as jau laukiu gimdymo,kada baigsis visi skausmai ir tynimai
siandiena apsivalgiau pietums kugelio
dbr bandau kepti makaronu apkepa ir varskes pyraga
izmunda parašė:
Mano 23savaiciu toks pat buvo atsigulus, db eina 27sav ir jau dvigubai didesnis, nepergyvenk lengviau bus, labai dailei atrodo ;))
Mano draugas juokauja, kad musu sunus stacias auga
o visi siaip sako, kad nebus isvis pilvo arba labai staigiai uzaugs :))) na ziuresim :)))) siaip labai jauciais, kad berniukas auga pilvelyje, nes sakes kaip uzaugo plaukeliai, auga kailiukas
bet tik ant pilvo pastebejau didesni plaukuotuma. tikiuos po gimdymo nukris jie
minanzelika parašė:
va ka mano isdykelis isdarineja![]()
OHO
Nieko sau, saviškio dar taip neuzfiksavau
Mano kažkaip kai pasimato tai tokia bangele praeina, atrodo, kad kelis judesiukus iškart vienoje vietoje padaro šalimais
izmunda parašė:
Mano draugas juokauja, kad musu sunus stacias augao visi siaip sako, kad nebus isvis pilvo arba labai staigiai uzaugs :))) na ziuresim :)))) siaip labai jaucia…
na, aš auginu mergaitę, o pilvukas kaip su kailiniais
minanzelika parašė:
va ka mano isdykelis isdarineja![]()
Ir manasis taip daznai paselsta
bet gi smagu
izmunda parašė:
Pasirodau ir aš savo mažylį :)))
koks mažas arbūziukas
izmunda parašė:
Mano draugas juokauja, kad musu sunus stacias augao visi siaip sako, kad nebus isvis pilvo arba labai staigiai uzaugs :))) na ziuresim :)))) siaip labai jaucia…
As pupytes laukiuos, bet irgi pilvas pukuotas
tai, kai sneku su ja, vadinu savo pukuotuke :)))
karal parašė:
na, aš auginu mergaitę, o pilvukas kaip su kailiniais![]()
Maniskis kartais nori is manes pasisaipyt, tai ir bezdzionele pavadina
Bet jau dabar man jie sviesus pasidare, pradzioj juodi buvo
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai