ingulius parašė:
Sveikos, esamos ir būsimos mamytės ;)
Sveikute, man tas pat. Laukiu jau nuo pirmadienio. Ir kamštis išėjo ir paruošiamieji ir pilvas kietas kaip būgnas. Nieko daugiau.
ingulius parašė:
Sveikos, esamos ir būsimos mamytės ;)
Sveikute, man tas pat. Laukiu jau nuo pirmadienio. Ir kamštis išėjo ir paruošiamieji ir pilvas kietas kaip būgnas. Nieko daugiau.
Bela24 parašė:
J. Vaida, pritariumane vkr isleido, tai kaip rojuj namie jauciuosi
nerado prie ko prisikabinti, tai ir paleido, o is pradziu vos pagulde, tai vos negrasi…
Tai jie sugeba
man negrasino, tik sake stebet reikia. O dabar kai viskas ciki piki, sako jei nori vaziuok namo. Manau is mano sypsenos, jie puikiai suprato kaip to noriu
dabar dar laukiu tonusiukus uzsirasyt, ir eisiu pakuotis smutkes ir laukt vakaro, kol brangusis atvaziuos paimti ... jetau kaip dziaugiuos
Moterytės, džiaukitės, jums iki termino vis dar liko kažkiek. O man ir Simutei vis dar nelenda žiūriu :D... Aš vakar pas mf buvau. Sako ką čia veiki, tu ligoninėj turi jau būt :D. Tai va.. patikrino, leliuks vis dar auga, kai atsiguliau patikrai tai pradėjo spyruokliuoti ir rodytis. Tai atseit viskas gerai ir arba 21 d. važiuosiu į ligoninę kaip paskirta, arba, duok Dieve, anksčiau pavyks :)) Beja, mamytės būsimos, netikėkit liaudiškais būdais. Nemačyja nei vienas
Ilona P parašė:
Sveikute, man tas pat. Laukiu jau nuo pirmadienio. Ir kamštis išėjo ir paruošiamieji ir pilvas kietas kaip būgnas. Nieko daugiau.![]()
Ko jūs nerimaujat aš nesuprantu jūs dar visas 4dienas turit iki termino tai dar spės gimti
Wikoozie parašė:
Moterytės, džiaukitės, jums iki termino vis dar liko kažkiek. O man ir Simutei vis dar nelenda žiūriu :D... Aš vakar pas mf buvau. Sako ką čia veiki, tu ligoninėj t…
na nieko nepadarysi. Uzsispyre tie leliukai. Mano palatos drauge snd jau isveza cp daryt, irgi su pernesiojimu... uzsispyres mazgius, nelenda lauk nors tu ka...
Wikoozie parašė:
Moterytės, džiaukitės, jums iki termino vis dar liko kažkiek. O man ir Simutei vis dar nelenda žiūriu :D... Aš vakar pas mf buvau. Sako ką čia veiki, tu ligoninėj t…
Aš jau antra diena ligoninėj ir laukiu nors kokio skausmelio, kaip nėr taip nėr
dar kai pasakė , kad jau turėtų prasidėt tai nenustygstu vietoje, jau nekalbu apie tai kiek mane nuo pirmadienio atakuoja visi skambučiais ir žinutėm
o aš homeopatiniais vaistukais bandžiau sinusitą išsigydyt, aha, pabudau su ausies uždegimu. Tai šiandien ASAP pas LORistę - išrašė antibiotikų. Sako jau geriau antibiotikai nei komplikuotusi į ką nors blogiau. Taip ir laukiu gimdymo...
Nors šiąnakt jau galvojau prasideda! pabudau 2h su skausmais, kartojosi kas 15min, paskui kas 10, tada kas 7 ir... baigėsi. Užmigau ir pabudau vis dar su pilveliu
judoshiukas parašė:
Vadinasi berods "membrane sweep", o norvegiškai net nžnTačiau kaip su juo Norgėj, net neįsivaizduoju... ;) Ta prasme, kad nežinau, ar čia jį daro, nes nesusidūr…
sveikut,jy daro,as pirmad eisiu pas savo akusere prasysiu..tikiuos pasirasys ji
o vadinas jis norvegiskai Livmorhals massage
vienai draugei pati akusere pasisiule padaryt,o kita kuri pernesiojo jau ligoninej per apziuras padare,tai reiskias daro ir cia
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai