lliniux parašė:
sveikos mamytes! buvau dingusi,nes pirmadienio ankstu ryta isvaziavau savo saulytes pasitikti![]()
sweikinam ir mes
lliniux parašė:
sveikos mamytes! buvau dingusi,nes pirmadienio ankstu ryta isvaziavau savo saulytes pasitikti![]()
sweikinam ir mes
lliniux parašė:
Sveikinimai
Miškelis parašė:
Tai vat vat, geriau pasidžiaugtų kartuDar labai "mėgstu" visokius bandymus įskiepyti, kad mes turime atsikratyti šuns, o jei to nepadarysime - kenksime savo maž…
Nu visokiu kvanku yra....
belieka tik kaipnors nekreipt demesio...
Nors man paciai jau irgi nervai nelaiko nuo visokiu patarimu debilisku, taip ir norisi nx pasiust... Ypac tuos kur sako, kad atsimiegok nes metus nemiegosi, arba "oj kokia tu stora siaubas, nuuu tas pilvas koks didelis ir kaip tu pagimdysi..." As ir pati jauciuos kaip pingvinas (+16kg) ir kovoju su baimem visokiom, tai tokius komentatorius norisi nudet
aciu visoms uz sveikinimus.
sakiau gimdysiu tik su epiduriniu, bet gavos taip,kad teko patirti visus gimdymo "malonumus".
Bet galiu tik pasidziaugti, kad nei plysau, nei kirpo, nei siuvo
net 3 kartus paklausiau: tai nebus nei vienos siules? personalas net juoktis pradejo
Meškutėklp parašė:
Nu visokiu kvanku yra....belieka tik kaipnors nekreipt demesio...
![]()
Nors man paciai jau irgi nervai nelaiko nuo visokiu patarimu debilisku, taip ir no…
+ 16 nera daug, manau, kad tikrai neatrodai taip kaip sakai besijaucianti!
Reikia duot tokiem kvaisom su tokiom kalbom kelia... Kaip sakoma: duok durniui kelia, jis net to neras.
lliniux parašė:
aciu visoms uz sveikinimus.![]()
sakiau gimdysiu tik su epiduriniu, bet gavos taip,kad teko patirti visus gimdymo "…
Prajuokinai
Meškutėklp parašė:
Nu visokiu kvanku yra....belieka tik kaipnors nekreipt demesio...
![]()
Nors man paciai jau irgi nervai nelaiko nuo visokiu patarimu debilisku, taip ir no…
Svarbiausia tai kaip tu jauties
aš su pirmąja priaugau +30kg jaučiaus puikiai,su antrąja tik +8kg,o valgiau ir elgiaus taip pat,tik su antru nėštumu nebegali tingėt
į visų komentarus "vajė....." atsakydavau jog galėčiau visą gyvenimą būtį nėščia,nes jaučiuos puikiai ir tai buvo tiesa
ištikro net gaila pagalvot,kad turbūt jau to jausmo nebepatirsi
dvynes andzela ir adrija parašė:
sweikinam ir mes
kaip tavo dvynukes auga?
speji suktis?
aistyte22 parašė:
kaip tavo dvynukes auga?speji suktis?
gerai kad maziukes labai bet daug valgo daug miega tai grazejam ir didejam kiekviena diena
uoj viena buciau tai nezinau nezinau bet vyras daug padeda mama atvazevus tai daug kas padeda
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai