orka115 parašė:
Labas rytas, mergaitesBuvau dingusi is jusu rato trims savaitelems - pasigimdziau savo dziaugsmeli anksciau laiko (34 sav.4d.), bet niekis - grizau ir vel su pa…
Sveikinu ir linkiu sveikatos, laimes auginant maziuka
orka115 parašė:
Labas rytas, mergaitesBuvau dingusi is jusu rato trims savaitelems - pasigimdziau savo dziaugsmeli anksciau laiko (34 sav.4d.), bet niekis - grizau ir vel su pa…
Sveikinu ir linkiu sveikatos, laimes auginant maziuka
juste_r parašė:
Sveikosman jau prasidejo paranoja, atrodo,kad bet kuria nakti pagimdysiu...
vyras iseina i darba, baisu vienai likti, nakti nepamiegu,kosmarus sapnuoju... :…
Man irgi baisu pasidaro kai vyras išeina kur nors atrodo tuoj kažkas bus o vyro nėra
juste_r parašė:
Sveikosman jau prasidejo paranoja, atrodo,kad bet kuria nakti pagimdysiu...
vyras iseina i darba, baisu vienai likti, nakti nepamiegu,kosmarus sapnuoju... :…
Ir man paranoja...Atrodo kiekvienas simptomas jau gimdymas
Alkis taip pat apmazejo...man net 1kg nukrito
Nors speju dar negimdysiu ateinanciom dienom...Buvau pas gydytoja tai sako ateik spalio 2 (terminas 5 diena), sakau tai dar sakot nepagimdysiu? sako manau kad ne...
sheylladeep parašė:
Ir man paranoja...Atrodo kiekvienas simptomas jau gimdymasAlkis taip pat apmazejo...man net 1kg nukrito
Nors speju dar negimdysiu ateinanciom dienom...Buvau …
matos leliukui ir pilvelyje gerai
ir pastebėjau berniukai nenori dar gimti,nes kiek jau pagimdė mamyčių tai visos beveik mergaites pagimdė
juste_r parašė:
Aš jau noriu, kad kuo greičiau viskas pasibaigtų, o taip ir išprotėt galima![]()
aš tai jau nuo šeštadienio atrodo tuoj pagimdysiu,bet kaip nieko taip nieko
juste_r parašė:
Aš jau noriu, kad kuo greičiau viskas pasibaigtų, o taip ir išprotėt galima![]()
norek norek, norai pildosi
as ir dievo prasiau, kad jau greiciau noriu isvysti savo kleckuti
orka115 parašė:
Nuoširdūs sveikinimai!
Simuutėėėė parašė:
Na man jau irgi paranojos visokios, naktimis tik sėdėdama galiu miegot, nes šoną tiek skauda, kad nemoku apsakyt :/
Man dar aciu Dievui naktim nieko neskauda tik kol uzmiegu tenka pavargti,vis visokios mintys i galva lenda
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai