Laima121 parašė:
O kaip kitoms?? As jau laukiu men. bet kaip ner taip ner.. Jau lyg ir laikas butu atsirast
oi dar tikrai nebutinai, as nors ir nemaitinau pirmojo nuo 3men, bet susirgau tik kai vyresneliui buvo 6men.
Laima121 parašė:
O kaip kitoms?? As jau laukiu men. bet kaip ner taip ner.. Jau lyg ir laikas butu atsirast
oi dar tikrai nebutinai, as nors ir nemaitinau pirmojo nuo 3men, bet susirgau tik kai vyresneliui buvo 6men.
Laima121 parašė:
O cia juk jum ginekologe turejo pasakyt ka mate ;) man sake kad nebus maziausiai pusmeti
tai net ir nelaukiu
nors pirmosios buvo, ir labai gausios tai sake galejo but nepilnai issivaliuso gimda, o dabar gimda nerodo pozymiu kad kazkas vyktu
Jordana_27 parašė:
Labas mamytes! Snd buvom poliklinikoj, priaugom 1300kg ir paaugom 6cm,tai dabar sveriam 6200kg ir esam 62cm, bet turim viena bedelenustate mum bambos isvarza :(…
laba jus nepergyvenkit pas mus bambute isvis kip isokus net baisu tai daktare patare moneta uzklijuot arba porofix pleistruka klijuot stengtis neduot verkt ir kuo dazniau guldyt ant pilvuko jeigu iki dvieju metu nesusitvarko tada operacija bet dazniausiai sake susitvarkokai aktyvesni vaikai tampa :))
ferfela parašė:
Mamytems kurioms kirpo ir siuvo kaip jauciates? Man vis dar paskauda jai daugiau pavaikstau ar jai ilgai mazyle nesioju supuoju toks kazkos tempimas jauciasi. Idomu…
sveika nu man nuo nuovargio irgi dar buna paskaudena pirmadieni einu pas gine ziuresim ka sakys :))
Asta Go parašė:
man neskauda, tik vaizdas nepatinka, nezinau ar taip turi but ar estetinis vaizdas geres, bet tikiuos ir laukiu, nors tai tik del saves, bet nesinori jaustis ir atr…
As tai ten neziuriu bijau ziureti
kazkaip viskas dramatiskai vyko negaliu dar atsigauti po gimdymo nenoriu net prisiminti
ferfela parašė:
As tai ten neziuriu bijau ziuretikazkaip viskas dramatiskai vyko negaliu dar atsigauti po gimdymo nenoriu net prisiminti
![]()
Man irgi panasiai. Kazkaip dar psichologine bukle neatdistate kadten lyst ziuret. Tikekimes praeis..
ferfela parašė:
As tai ten neziuriu bijau ziuretikazkaip viskas dramatiskai vyko negaliu dar atsigauti po gimdymo nenoriu net prisiminti
![]()
na as jau atsigavau
Asta Go parašė:
na as jau atsigavau![]()
As irgi jau atsigavus
gyvenu toki gyvenima koki gyvenau iki nestumo... juokauji kad galeciau vel gimdyti
loretjute parašė:
laba jus nepergyvenkit pas mus bambute isvis kip isokus net baisu tai daktare patare moneta uzklijuot arba porofix pleistruka klijuot stengtis neduot verkt ir kuo dazniau guldyt ant pilvuko jeigu iki dvieju metu nesusitvarko tada operacija bet dazniausiai sake susitvarkokai aktyvesni vaikai tampa :))Aciu uz patarima
o ta pleistra kiek dienu reikia laikyti?
Jordana_27 parašė:
nu as keiciu per kiekvienas maudynes tai kas 3 diena tik mes labai ilgai ieskojom tu pleistru
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai