mazastebuklelis parašė:
Nereikia:)Tik va jau gausime zymiai maziau pinigeliu![]()
Mažiau, bet aš nebegausiu jau, nuo lapkričio vyrui perrasiau
mazastebuklelis parašė:
Nereikia:)Tik va jau gausime zymiai maziau pinigeliu![]()
Mažiau, bet aš nebegausiu jau, nuo lapkričio vyrui perrasiau
Marlean parašė:
Aš minimalią gavau, nes stažas užskaitytas buvo tik iš studijų, tai dabar ir galvos nesuku dėl to, nes man lygiai tą patį ir mokės, ką mokėjo pirmais metais. Neturi…
O jei ne paslaptis kokia ta minimali? Nes pas mane tai vyras "isejo" atostogu, istikro tai dirbo,as po studiju buvau iskarto, tai tapau bedarbe, bet va jau pradedu dirbti truputi.
Sausainiukass parašė:
O jei ne paslaptis kokia ta minimali? Nes pas mane tai vyras "isejo" atostogu, istikro tai dirbo,as po studiju buvau iskarto, tai tapau bedarbe, bet va jau pradedu…
Mano minimali pvz bus nepilnai 130€
Sausainiukass parašė:
O jei ne paslaptis kokia ta minimali? Nes pas mane tai vyras "isejo" atostogu, istikro tai dirbo,as po studiju buvau iskarto, tai tapau bedarbe, bet va jau pradedu…
Minimali yra 144eur su centais, atskaito dar už sveikatos draudimą, tai galutinė suma pervedama 135,99eur
mazastebuklelis parašė:
Kazin ar cia yra tokiu kurios 3 metus sedes su vaikuciais namuose?
As zadu
jolkute56 parašė:
Sveikos.pries kiek valandu iki miego,duodate valgyt ir ka duodate savo vaikuciams?
Piena geriame ir buna uzmiegame is karto arba po pusvalandzio:)O jus?
mazastebuklelis parašė:
Piena geriame ir buna uzmiegame is karto arba po pusvalandzio:)O jus?
Tai as irgi uzmigdau su mp,bet kuria val iki miego valgo kazkokio maisto?nes sia nakti pirma karta issimiegojau per visus metus,nes vakar padariau grudu koses ir mazdaug apie 9val vakaro valge,o 10 val ejo miegot ir ismiegojo visa nakti,o taip tai bile kiek kartu per nakti keldavosi.as niekada taip velai neduodavau valgyt,nes manau kad skranduka labai apkrauna,tai va pasimeciau dabar
jolkute56 parašė:
Sveikos.pries kiek valandu iki miego,duodate valgyt ir ka duodate savo vaikuciams?
Laba. Aš grūdinę košę duodu maždaug pusantros valandos iki migdymosi. O prieš miegą dar mp patraukia.
O naktį, kad keliasi, tai nebūtinai valgyt nori manau. Aš savaitę jau nebeduodu krūties naktį, tik paryčiais, tai kartais geriau miega, kartais ne..
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai