Violeta_K parašė:
Jei maitinate pati, tai tik barjerinė kontracepcija galima: prezervatyvai, spiralės t.t.
Gi yra ir tablečių maitinančiom. Kontraceptinių
Violeta_K parašė:
Jei maitinate pati, tai tik barjerinė kontracepcija galima: prezervatyvai, spiralės t.t.
Skaisčiai juoda... parašė:
Yra, bet mano gine tai sake nepataria ju naudot, kol maitinu, vis tiek
arba prezervatyvai arba susilaikymas ;D
Gedaile parašė:
Yra, bet mano gine tai sake nepataria ju naudot, kol maitinu, vis tiekarba prezervatyvai arba susilaikymas ;D
Man irgi ta pati sake, kad yra, bet geriau nenaudoti
Sako jei labai reikia geriau nuo kokio 6men. kai prasides primaitinimas kosem
migle.m parašė:
mano mazyliui buvo tas pats. viena diena pavariau barankeliu,tai vaikas is skausmo raitesi,kakis putotas,gleivetas...pasakiau gydytojai,kdangi jam su pilveliu probl…
Kaip gaila mažiukų, kai taip baisiai išberia
Violeta_K parašė:
Nemaitinu
lady.R parašė:
Sveikos,
Po pirmo nėštumo dėjausi sidabrinę spiralę, o dabar maitinančioms tinkamus kontrac…
Bijau aš tų spiralių, visai jos manes nežavi
@laiminga parašė:
Kaip gaila mažiukų, kai taip baisiai išberia![]()
Ziauriai gaila.vis ziuredavau ir galvodauvau:tai dabar nuo ko?! jau beveik du menesius jokiu kvieciu nenaudoju ir vaikelio odele grazi,skaisti
Skaisčiai juoda... parašė:
Bijau aš tų spiralių, visai jos manes nežavi
Buvo labai patogu 5 metus su auksine spirale "Golden lilly". Likus 4 mėnesiams iki jos keitimo, spirale pati iškrito, o as nepastebejau (greičiausiai tualete). Taip atsirado mūsų dukryte? Buvo siurprizas. Taip kad atsargiai su spiralemis...
Johansson parašė:
Buvo labai patogu 5 metus su auksine spirale "Golden lilly". Likus 4 mėnesiams iki jos keitimo, spirale pati iškrito, o as nepastebejau (greičiausiai tualete). Taip…
Tai visai laiku iskrito ??
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai