laimasalk parašė:
O kuom paskaninti tą kruopinę košę?
Niekuo, savo pienuku
laimasalk parašė:
O kuom paskaninti tą kruopinę košę?
Niekuo, savo pienuku
Anzelikangell parašė:
Niekuo, savo pienuku
Savo pieno niekada netraukiau. Daviau šiandien be nieko, tai valgė, bet nepatenkinta
Matyt priprato, kad košė turi turėt kokį poskonį
laimasalk parašė:
Sviesto neduodu, tik sėmenų aliejuku gardinu daržovienę. Pirktinių pieniškų ir nenoriu duot su tais pieno milteliais... Labai viliuosi dukrytę užaugint iki karvės p…
Jums gerai, kad valgo paprastą košę. Aš išmėginau Mamuko ir paprastų dripsnių, visaip kaip galima kūdikiui gardinau, bet pora šaukštų ir žiaukčioja. Pripažįsta tik ryžius, bet jų visada neduosi. Tad teko pamėginti užpilamas. Patikėkit, ir aš norėjau, kad mažylis valgytų tikras kruopytes. Gerai, kad maitinu mp
justepo parašė:
Jums gerai, kad valgo paprastą košę. Aš išmėginau Mamuko ir paprastų dripsnių, visaip kaip galima kūdikiui gardinau, bet pora šaukštų ir žiaukčioja. Pripažįsta tik …
Mano sunelis taip pat vis ziaukciojo nuo bet kokiu kruopyciu koses. Daktare patare padaryt pertrauka, bet vistiek ziaukcioja. Tad dabar sekmingai valgom uzpilamas kosytes.
Delfina28 parašė:
Labai reikia patarimo. Mano mažylei labai kietėja viduriai,valgo koses antras mėnuo. Dabar valgo ryte avižų arba grikių košę o per pietus darzoviene, dar paskanavim…
ech,maniskei lygia tas pats...
InVi 9 parašė:
Mamuko ne visos koses su glitimu![]()
pas mus maximoj visos buvo 4 rusys ligtais ir visos su glitim
Anzelikangell parašė:
O jus alergiski glitimui? Kad norit butinai be?
na siandien pirma diena kai paragavom avizu koses.manau nebus alergiskas tik norisi kuo ekolikiskesnio
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai