SnIngan parašė:
Sveikos. Mes prisiduodam: gimem kovo 31 d., 31 sav. ir 5 d., sverem 1420 g ir buvom 39 cm ugio. Siuo metu augam ir stiprejam ligonineje, siandien sveriam 1480 g ir …
Sveikinimai oi mazutei daug daug pienelio
SnIngan parašė:
Sveikos. Mes prisiduodam: gimem kovo 31 d., 31 sav. ir 5 d., sverem 1420 g ir buvom 39 cm ugio. Siuo metu augam ir stiprejam ligonineje, siandien sveriam 1480 g ir …
Sveikinimai oi mazutei daug daug pienelio
Žiiviillė parašė:
Kiek teko girdėti tai trečias vaikelis gimsta kokios pora sav anksčiau. Tai jūs gal ši karta termino dieną pagimdysit![]()
Kad jusu zodziai kam nors i ausi
labai nenoreciau sulaukti po termino laukianciu "malonumu" ...vakar vakare..visai netiketai sulaukiau paruosiamuju saremiu...jau maniau nesiliaus
tai va...pasimatymui jau esu pasiruosusi,laukiu nesulaukiu,tikiuosi ponaitis neveluos
Tiesiogjii parašė:
O kaip reikaliukai su jūsų pilvelio gyventojų žagsėjimu? Ar dažnai žagsi? Kažin kas tą žagsuliuką įtakoja?Mano pupytė beveik kiekvieną vakarą arba naktį ža…
Mano vyrukas ir kasdien kartais kelis kartus pažagsi, sako mazylio tai nevargina ir kodel taip buna ir nera zinoma
SnIngan parašė:
Sveikinimai jūsų šeimai sulaukus stebuklo, pačius gražiausius linkėjimus siunčiu, stiprėkit, nepasiduokit!!
Sveikos merginos.. nauja diena
Mano diena prasidejo 5 val, vyras isvaziavo i darba, o as stenejau is skausmo
vyrui sakau, kazin ar grizes nerasi musi triju jau-nu taip skaudejo pilva kaip per menesines, taciau svintant apeme labiau miegas ir primigau dar-atsikelus geriau, bet jauciu maudenimus nugaroj, pilvo apacioj..
Perziuret reikia tase, dar kazko truksta, bet as dar nenoriu gimdyt
Dovilė Gabrielė parašė:
Sveikinimai sulaukus savo stebuklelio ???? man ir idomu,kas nutiko kad taip anksti isvydo mazyle pasauli.
Maniskei irgi 5metai, taciau labai daug pasakoju, kad mamyte vaziuos i ligonine gimdyt ir tu jau tada nerodyk oziuku-paliksiu su bet kuo, nes tokiu dalyku nesuplanuosi.. atrodo supranta, kad reikes pabut kelias dienas be mamytes, o kai grisiu as vel busiu jos ?
Media parašė:
Sveikinimai sulaukus savo stebukėlio! Greičiau sustiprèti, mamytei kantrybes ❤
Tas slapimo rinkimas tai kazkoks vargas man buvo, aplamai visa ta savaite vargau, nes be slapimo rinkimo, reikejo kiekviena diena ji dar ir matuoti, ar pasusalina tiek kiek isgeriu vandens.?
As siandien po pietu keliauju i kurpykla, nes nebegaliu i save ziureti?
Vakar grizau is ligonines, tai irgi buvo taip uzeje skaudeti pilva kaip per mmm ir kirksnis, kad vos is lovos islipau, o is lipus turejau vel gulti nes neimanoma, pirma karta man cia tai,tai cia gal tie paruosiamieji?? bet keleta valandu tas skausmas buvo. Sesutem iseinant is ligonines juokiausi, kad dabar atvaziuosiu tik nebent i gimdykla,o ne pas jas.
Vivulka parašė:
Sveikinimai,stiprekite ir bukite sveikos! Gimdymas prasidejo savaime?
Media parašė:
Sveikinimai sulaukus savo stebukėlio! Greičiau sustiprèti, mamytei kantrybes ❤
Aciu uz sveikinimus ir palinkejimus
Viskas pasikeite pas mus per savaite laiko: buvom apziuroj viskas buvo ok, padare tyrimus ir gydytoja israse siuntima i santariskes i dienos stacionara. Ten apziurejo pakartojo tyrimus velgi viskas buvo ok. Pirmadieni vel echo ir viskas pradrjo krypt blogyn: pradejo bloget fetoplacentine kraujotaka, trec pagulde i ligonine su planu ketvirtadieni daryt cp, ketvirtadieni po tyrimu dar nedare pagulde su gulimu rezimu o penktadieni staigiai pablogejus rodikliams atliko ekstra cp. Taip mes isvydom pasauli
Lelija011 parašė:
Maniskei irgi 5metai, taciau labai daug pasakoju, kad mamyte vaziuos i ligonine gimdyt ir tu jau tada nerodyk oziuku-paliksiu su bet kuo, nes tokiu dalyku nesuplanu…
Na taip,ateis laikas ir bus matyti kas ir kaip. Miciutei skambinsim,jei spes atvaziuot ? o pas mus siandien grozio dienos,plaukus nusidaziau,manikiura darausi.... ir velnias kaip tas laikas bega, savo mergytei sakau,nu va....liks tik kojos negrazios,nes neprisilenkiu. Tai dukryte sako,duok mamyt as tau nulakuosiu. Ir galvoju,nu velniai griebtu,lai lakuoja ? ir zinokit taip stengesi ir visai gerai gavosi. Auga mamytes pagalbininke ? ??
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai