Zirzė parašė:
Saremiaujutokie stipresni jau, bet nereguliarus
Ėėėė nu, jūs su Judita jau pirmaujat stipriai, palaukit manęs
Aš va skardą kibinų prikepiau, deginuosi, bet nei menkiausio skausmelio
Zirzė parašė:
Saremiaujutokie stipresni jau, bet nereguliarus
Ėėėė nu, jūs su Judita jau pirmaujat stipriai, palaukit manęs
DeiMutė parašė:
As isivaizduoju.. as pati irgi nenoreciau tai labai tikiuosi kad veikla pati prasides ?
DeiMutė parašė:
As isivaizduoju.. as pati irgi nenoreciau tai labai tikiuosi kad veikla pati prasides ?
Rankos dreba bet reikia pozityviai mastyti ir viskas bus gerai, na o ta skauma istversim kaip sakoma
As11111 parašė:
Na va mamos mane rytoj guldo I ligonine skatins. Jausmas ne koks
Viskas bus gerai. Svarbiausia galvoti apie tai,kad tuoj tuoj leliukas bus jums ant ranku :))
sandaliuke parašė:
Ėėėė nu, jūs su Judita jau pirmaujat stipriai, palaukit manęs![]()
![]()
![]()
Tai esu tikra,kad negimdau dar
dar bulviniu blynu neissikepiau
As11111 parašė:
Rankos dreba bet reikia pozityviai mastyti ir viskas bus gerai, na o ta skauma istversim kaip sakoma![]()
Kiek jums laiko jau yra?
Sveikos. Mes jau gryzom namo
biski be rysio buvau tai ziuriu kiek prisnekejot... bandysiu skaityt po biski. O siaip sveikinu visas pagimdziusias ;)
Mane buvo pagulde i patalogini skyriu nes naujagimiu vietu nebuvo. Tai prie mano lovos uz sienos tonusus klause vaiku.. nors pagindziau lengvai palyginti bet dziaugiaus kad jau po visko.
aisku viskas tik prasideda kaip pasake kambarioke
Pirma nakti smagia apturejom su pampersu keitimu ir papinimusi. Nemiegojom su kambarioke isvis.. kazkaip neatsiminiau kad tiek daug mekonijaus pirma karta butu buve. Kolkas maniske pfu pfu pfu rami.
Vakare didziosios gimtadieni paminesim simboliskai. O sese jau patinka ir nori seses. Sakau cia tau gimtadienio dovana ar tinka. Sako taip
Aij beja pati ir parvairavau sian. Viskas super gavos kaip pagal plana. O taip pergyvenau kaip cia bus...
Judita.Zv parašė:
1 dydis jei neklystu 2-5kg. O antras dydis 3-6kg. Kadangi leliukai greit auga iskart emem antra dydi. Moony kaimyne naudoja, sake labai geri, bet jie labai ir brang…
Mes skendom ir pampersuose 2 dydzio ir rubuose daugumoje. As tikejaus kaip pirmagime ar didesnes. O gime 500gr maziau uz pirma.
Judita.Zv parašė:
nebus kaip su 17-ta diena![]()
Bent vgn 17ta daug gimde. Nes vakae daug israse.
Zirzė parašė:
Va ka rodo programele. nors maza maza viltis kirbena![]()
Nuuuuuu, jaučiu greičiau skusk tas bulves, nes pagal programėlę atrodo rimta
O labai skauda per sąrėmį ar tik vos vos?
sandaliuke parašė:
Nuuuuuu, jaučiu greičiau skusk tas bulves, nes pagal programėlę atrodo rimtaO labai skauda per sąrėmį ar tik vos vos?
![]()
Si karta rimciau suima,jeigu anksciau nekietedavo pilvas,tao dabar arba visas arba apatine pilvo dalis sukieteja. Na ir skausmas toks ne tik strenose bet nueinantis i uzpakali
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai