kris908 parašė:
Pas mane nebuvo reguliarius nei 1 nei 2 nestuma. Ir pas kambarioke. Sako galvojau vaziuot ar ne. Tai gerai kad atvaziavo tikrintis. 6cm buvo
Labai tikiuosi ir as nuvaziuot su 6cm
kris908 parašė:
Pas mane nebuvo reguliarius nei 1 nei 2 nestuma. Ir pas kambarioke. Sako galvojau vaziuot ar ne. Tai gerai kad atvaziavo tikrintis. 6cm buvo
Labai tikiuosi ir as nuvaziuot su 6cm
Terax parašė:
Kaip viskas vyksta kai tenka skatinti?![]()
Ivairiai vyksta
mane skatino per pirmaji, kai po 4cm sustojo veikla. Tai per kateteri suleido vaistuku. Po mazdaug pusvl prasidejo libksmybes. Kitas skatina maksties tabletemis. Bet ten jau ilgesnis procesas
Zirzė parašė:
Na nieko,kolkas tai tik ziedlapeliai, dar normaliai neskaudao Juditai butinai parasyk
Judita jau važiuoja namo, sakė sekmadienį 9h nuleis vandenis ir gimdys
sandaliuke parašė:
Judita jau važiuoja namo, sakė sekmadienį 9h nuleis vandenis ir gimdys![]()
Bus liūtukė visgi
Ruta1111 parašė:
Kol vyras namie nera sunku. Vis pagalvoju kaip butu viena lengva augint. Bet jauciu gimes butu vienas tai nezinociau ka du reiskia ir taip negalvociau ☺vyras i darb…
Tą mintį, kad kaip lengba būtų vieną augint, jau ne iš pirmos dvynukų mamos girdžiu ? O va tą vieną turint, nu neįmanoma atrodo du sužiūrėt būtų ? Nors man va su antru viskas kitaip, su vyru abu stebimės, nu kuo mes taip su tuo pirmagimiu užsiėmę buvom??? Ką mes veikėm, kad niekam laiko nebuvo??
Vakar iš ligoninės su mažuoju grįžau. Pamaitinu ir 1.5-2 val ramu, tvarkausi sau, sukuosi namuose ? Vakare vyras didįjį migdydamas pats užmigo, tai aš be streso viena leliuką nusimaudžiau, lelius kaifuoja, o ir man vienas malonumas. O su pirmagimiu kiek strioko su vyru apturėjom, vaikas klykia, o maudyt reikia ir nežinom, ką ne taip darom ?
Kaip jūsų naktys atrodo? Kaip dažnai tenka keltis? ?
Kaboom parašė:
Bus liūtukė visgi![]()
Nu jooo
Nu nebent dar užsikurs veikla
sandaliuke parašė:
Judita jau važiuoja namo, sakė sekmadienį 9h nuleis vandenis ir gimdys![]()
Pipiec
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2017-m-liepos-m-mamukai-5
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai