@Nestuke@ parašė:
O dieve.......... laikykites, seimyna........... as negaliu isivaizduoti ka jus dbr jauciate......
Tai jau tikrai, jeigu nors menkiausia abejonė kyla...
O kaip jum sekasi? Gal jau paleido? Girdėjau VGN nėra karšto vandens??
@Nestuke@ parašė:
O dieve.......... laikykites, seimyna........... as negaliu isivaizduoti ka jus dbr jauciate......
Tai jau tikrai, jeigu nors menkiausia abejonė kyla...
O kaip jum sekasi? Gal jau paleido? Girdėjau VGN nėra karšto vandens??
sandaliuke parašė:
Tai jau tikrai, jeigu nors menkiausia abejonė kyla...![]()
Dar paliko, nes mano Leo tinginiukas ir nenori zysti... numete svorio
Vandens karsto nera tikrai, tai vyras vaziavo water wipes pirkti :DDD cia siaip neblogai yra, bet su perliukais..... ? Pvz as plysau ir man po tuliko tarpviete reik plauti.... o bide yra tulike, kur tik viena jungtis sviesai.. tai as jau 2 kartus likau be sviesos..... plaunant tarpviete, nuoga!!!!!! :DDD
Ir siaip.... as neplauta galva... labai jau nemalonu
Giedre111 parašė:
Baisu, normaliu judesiu nebejutau savaite siand gydytojai pasiskundziau klause ir aparatais ir echo dare, vandenu nebera ir sirdis nebeplaka, jau savaite kazkur, o …
Užuojauta didžiausia...net širdį suspaudė
stiprybės...
@Nestuke@ parašė:
Dar paliko, nes mano Leo tinginiukas ir nenori zysti... numete svorio![]()
Vandens karsto nera tikrai, tai vyras vaziavo water wipes pirkti :DDD cia siaip ne…
O tai kaip dabar be vandens plauni?? Su virduliu?? Nu ir nesamonė?? Nelabai supratau, kaip čia su ta šviesa, kodėl lieki be šviesos??
Giedre111 parašė:
Tai va mamos turiu lb blogu naujienu, nera zodziu kurie mane paguostu, siand suzinojau kad namo leliukas pilve jau savaite mires![]()
Nuosirdziausia uzuojauta, visos begalines stiprybes jums ir jusu seimai, atleiskite bet jusu istorija sugraudino ir mane
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai