Zirzė parašė:
Lizdo sindromas ir man uzejes. Sestadieni parsivezem uzuolaidas naujaa, tai nepatingejau jas patrumpinti, vyras senas, viska isskalbiau,islyginau, dar.langus nusibl…
kokie audinukai
Zirzė parašė:
Lizdo sindromas ir man uzejes. Sestadieni parsivezem uzuolaidas naujaa, tai nepatingejau jas patrumpinti, vyras senas, viska isskalbiau,islyginau, dar.langus nusibl…
kokie audinukai
Judita.Zv parašė:
kad tie myliukai jau taip nebe patogupilvas maiso
![]()
o nuo pienliges vakar prausikli nusipirkau. Kuris tiks ir po gimdymo, tai gal pade…
Nooooormaliai dar, nejaučiam jokio diskomforto
Aš tai pamirštu soda plaut... Reiks tirbūt tas žvakutes pirktis... o kaip kitom su pienlige?? Beroc LinaNM kovojo su soda, kaip sekasi???
sandaliuke parašė:
Aš irgi sukuosi po namus, čia kaip kažkuri sakė, kad baisus užeina "lizdo sukimas"![]()
![]()
Norisi tvarkytis
![]()
O dar šnd planuoju cepelinus daryt
Sakau vyrui…
Jo jo lizdo sukimas
as snd balta misraine padariau, nugara skauda. Mano vyras sako tu kaip baterija veiki veiki issikrauni labai greitai paiilsi pasikrauni vel 30 min dirbi
as jau nepriestarauciau kita savaite gimdyt
Judita.Zv parašė:
kokie audinukai![]()
Aha, siandien visa ryta derinau, nes to minky nedaug paairinkimo turi. Tai pagaliau priderinau. Labai laukiu,tikiuosi ryt.jau gauti :))
Is cia imu visus audinukus https://www.facebook.com/bonijanauab/
Zirzė parašė:
Lizdo sindromas ir man uzejes. Sestadieni parsivezem uzuolaidas naujaa, tai nepatingejau jas patrumpinti, vyras senas nukabino, viska isskalbiau,islyginau, dar.lang…
Ohooooo, nu čia jau baaaaisinis lizdo sukimas
Nedovanai ten viską skauda jum, kai taip sukatės
Belluchia parašė:
Sveikata kaip sakau loterija, atsikeli ryte ir matai kuri gala siandien skauda ? ir jei ne duok dieve nieko neskauda tai bent rugstys sukyla ? o siaip pas mane vaik…
Vaje vaje tikras malonumas
as snd ryte atsikeliau tokia energija uzpuole, suknele uzsivilkau isejau i mokykla su mazium, i parduotuve isokau, kuriu jau planus cia snd ta pasidarysiu ir ta, o gal dar ir sita
grizau namo fsio baiges planai:)))
sandaliuke parašė:
Nooooormaliai dar, nejaučiam jokio diskomforto![]()
![]()
![]()
Man atrodo, kad soda sausint turetu, todel prisibijau jos
Judita.Zv parašė:
assende suknyte pasiuvau dukrai ir leliukui komplektuka susikirpau![]()
Labai grazu :)) pasakiskai tiesiog.
Manes va netraukia prie drabuziu siuvimo. Man labiau namu textile,dekoras
Zirzė parašė:
Aha, siandien visa ryta derinau, nes to minky nedaug paairinkimo turi. Tai pagaliau priderinau. Labai laukiu,tikiuosi ryt.jau gauti :))
Jūs čia taip gražiai visos siuvat, net ir man norisi!
Jaučiu tuoj reiks pirkt mašiną ir bandyt, gal naują aistrą atrasiu
O kažkada per technologijų pamokas su draugėm piktindavomės kokia nesamoninga pamoka, aš viską nusipirksiu, nereikia man čia tų siuvimų ir mezgimų
O va kaip keičiasi gyvenimas!
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai