Refi parašė:
Aš irgi pati vairuoju. Sėdint keleivio vietoj ir susitikus kokį kelių dunduką, išgąstis ir stresas mažesnis nebūtų?
Mhm, aš mamai vis meluoju, kad pati nevairuoju, nors kartą kitą 39-40sav teko
Refi parašė:
Aš irgi pati vairuoju. Sėdint keleivio vietoj ir susitikus kokį kelių dunduką, išgąstis ir stresas mažesnis nebūtų?
laura-aukselis parašė:
Sakoma reik palaukt kol saremiai bus kas 5 min o skausmas 1 min. Tada jau vaziuoti nes ten laukt tikrai sunkiau nei namie. As tai su pirmu supanikavau po to kamscio…
Bet tai kaip isbuti ramiai namuose kai kas 5min saremis, neramumo ir baimiu pilnos akys kai pirmas kartas
Anna Maria parašė:
Mamom daug ko nereikia sakyti visiems bus tik i nauda
Giedre111 parašė:
Mamom daug ko nereikia sakyti visiems bus tik i nauda![]()
sita atsiminkit kai turesit kudikeli
su laiku mociutes maziau zinodavo kas joms (veliau ir mums) keldavo papildoma nereikalinga stresa
Giedre111 parašė:
Bet tai kaip isbuti ramiai namuose kai kas 5min saremis, neramumo ir baimiu pilnos akys kai pirmas kartas![]()
Tai vat butent as delto ir neislaukciau
bet yra ramiu kurios isbuna
Anna Maria parašė:
Uiii, kiek aš visko mamai nesakau
Refi parašė:
Uiii, kiek aš visko mamai nesakau![]()
Hah :DDD as irgi....
Reda_a parašė:
As pas gine ko gero nebeeisiu nebent pernesiociauzinai tikrai idomu ir baisu kuri pirma is musu lukstensis
as irgi vyrui pasakiau jog nesvarbu kad terminas l…
Kad zemiau pasislinkes tai nejauciu..siaip malasi jis man visur- ir sonkaulius apspardo, o vakare krapstosi ties pusle...tai vakar iki pirmos neuzmigau nes nu taip skaudziai ta pusle tarkavo...su galva kiek suprantu...ir siaip kazkokie skaudus judesiai vakarais buna, matyt anksta jau jam. Pilvas pakieteja vis, pamaudzia pilvo apacia ir nugara kaio per mmm nakti kartais..tai cia matyt ir bus paruosiamieji...
bet nepasakyciau kad lb intensyvus...
As11111 parašė:
Viena 35 sav, kita 37, dar dvi 36. vat vat![]()
Eina sau? Bet tai kam to reikia? Nu nebent jai su sveikata kažkas negerai, kad paskui vaikučiam ir jai grėstų kažkas
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai