Renapa parašė:
O daug atpila?
Nemažai,pasakiau daktarui bet kadangi svorio priaugo 1,2kg tai sake viskas gerai. Tik tie atpylinejimai mane baugina buna springsta net atpildamas.
Renapa parašė:
O daug atpila?
Nemažai,pasakiau daktarui bet kadangi svorio priaugo 1,2kg tai sake viskas gerai. Tik tie atpylinejimai mane baugina buna springsta net atpildamas.
Erika G. parašė:
Maniskis nesuregavo?
Jums pasiseke ? Kaip augat? ?
zalia pieva parašė:
Galbūt jums nešioklė būtų išeitis. Mažylė jaustų jus, be to ir pilvukui šilčiau būtų, šiluma biškel pilvo skausmą apramintų. Ir galbūt jai burbuliukai ar maistas ky…
Pati labai megstu kudiki nesioti nesiokleje, tik vat man abejoniu kyla ta siluma, kur panesiojus vaika atsiranda kur lieciasi mano krutine ties jo kuneliu, buna taip sukaista, kad net dregne rodos, jei daug vaikstau, net per striukyte jauciasi man. Baisu, kad vaikas sukais ir perpus ?
Ačiū, merginos. Psichologiškai turbūt lengviau galvoti, kad pilvelis negu kad nerviukai. Ir velieka laukyi kol subręs virškinimo sistema. Šįvakar įsitikinau,kad visgi pilvas-užėjo diegliukai, niekas negelbėjo
O nešioklę įsigijom su specialiu vėjui ir lietui nepralaidžiu gobtuvu, mėginsiu taip į lauką keliauti šią savaitę. Namie kol kas sužavėta nebuvo mergina
Ievukas 111 parašė:
Sakykit po menesio skiepo ar jusu leliukai sure gavo kaip nors? Maniskis vakar gavo skiepa tai verkia, neramus ir dar mazai valgo labai.... sakau gal cia reakcija I…
mano nevalge visa savaite beveik, labai jau prastas apetitas buvo tik po kokia minute valge. na gal cia tik sutapimas.
laura_jan parašė:
Tai čia žinokit abiem pagelbės, ten viską galima pažymėt ir iš kurios maitinot, kiek minučių tai poto matot iš kurios daugiau ir pan. Pamersus irgi galima pažymėt a…
Kokia cianprogramele?
Figli parašė:
Kokia cianprogramele?
baby daybook
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai