mrs. mouse parašė:
Mums buvo 109,bet buvom dar ryte isgere pries pat tyrima (kuri daremes is oro kaip as vadinu pas verslininke o ne gydytoja),tai realiai rodiklis dar zemesnis butu,p…
Mes negereme 5 dienas vitamino D
mrs. mouse parašė:
Mums buvo 109,bet buvom dar ryte isgere pries pat tyrima (kuri daremes is oro kaip as vadinu pas verslininke o ne gydytoja),tai realiai rodiklis dar zemesnis butu,p…
Mes negereme 5 dienas vitamino D
pele66 parašė:
Kuo toliau tuo baisiau.galvojau zuikis netiko,ok.vistiena ot nesuzavejo maziau valge, jautiena kas diena vis maziausendien specialiai padariau su mesa ir b…
Maniskis atvirkščiai jeigu tik darzoves uzsiciaupia nebe ikisi ir su galvutė linguodamas rodo ne ne ne.?
Vaivulka parašė:
Kiek gramų mėdos dedate į košes? Toms, kurių vaikai valgo klausimas žinoma
Apie 30 bet sublenderuoju kad jokiu gumuliuku nebutu
kai be miesos suvalgo apie 160 g kai su ja 120 matyt greiciau pasisotina alie kai pamato vaisiu tirluske tai kaip nevalgius visa diena ziojas
kukuruzus tuos bandziau tai nepatinka jai. Kazkaip i rankas ji maisto imt nenori susierzina veiduka suraukia fifa mat tokia reikia jai viska paduot,laikyt kad ragautu kazka...
Janina23 parašė:
Tos kurių mėsos nevalgo, pasidarykit geri buljono ir ant jo darzovytes virkit, gal patiks? Aš tai nuo buljono pradejau nes baiminaus kad sunku dar mėsa bus virskint…
Reiks pabandyt. Nes siandien mazosios ponios jautiena visai seimai ant makaronu suejo. Istraukiau visas atsargas is saldiklio. Geriau jau mum, nei siuksliu dezei
Noen parašė:
Reiks pabandyt. Nes siandien mazosios ponios jautiena visai seimai ant makaronu suejo. Istraukiau visas atsargas is saldiklio. Geriau jau mum, nei siuksliu dezei![]()
Tai jau tikrai, aš ir viską beveik ko nevalgo mažasis pati suvalgau
taigi geriausi produktai jam nupirkti tai kur čia mesi, vien meilės kiek ideta
Upessala parašė:
Man tai taip atsibodo rutina namai-parkas, kad jau svajoju apie susibūrimus, ypač kai dabar oras geras. Be to galvoju apie lopšelį už kelių mėnesių, jei pavyks rast…
Measka parašė:
Kas jau esate skridusios su leliukais lektuvu, kaip su vaikui skirtu vandenuku? juk pro patikra nepraleidzia skysciu..
skridom praeita savaite i Turkija, leido tureti vandens ir kito maisto kudikiams
Measka parašė:
Kas jau esate skridusios su leliukais lektuvu, kaip su vaikui skirtu vandenuku? juk pro patikra nepraleidzia skysciu..
Skridau su vaiku tai turejau ir vandens ir kosyciu ir tyreliu. Pirktiniu ne po viena turejau, nes pas mane toks isrankesnis
Skridau i/is Sveicarijos tai tik patikrindavo ir viskas. Vaikui galima imti skysciu kiek nori (na aisku ne triju litru uogienes ?). Tiesa patarsiu pasiimti ciulptuka jei naudojat (kylant leidziantis pravers) arba tu tokiu issiurbiamu tyreliu ar bent vandens buteliuka
Stiuardeses man tikrai pagelbejo. Paziurejo vaika kai i wc norejau. Tiesa butinai!! Pakeiskite pampersa pries lipant i lektuva, nes jiems ten virsuj kazkaip prasideda visi sisiojimai kakojimai. Pralaisveja
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai