Čiukčia parašė:
Apart, kad prastai miegojau(lietus barbeno visą naktį į palangę), jaučiuosi puikiai, dėkuiO svoris tai ir pilva viskas auga
![]()
Vizitas pas ginių tik k…
O kokia jūsų mėnesio norma?
Čiukčia parašė:
Apart, kad prastai miegojau(lietus barbeno visą naktį į palangę), jaučiuosi puikiai, dėkuiO svoris tai ir pilva viskas auga
![]()
Vizitas pas ginių tik k…
Neten parašė:
LCC![]()
Reikės eiti pasidairyti, gal ko gero gausiu
elze1 parašė:
Ir aš į tiek timiuosi tilptidabar turiu 5.5 kg. Kažkaip šoktelėjo šiom dienom svoris. O kuo toliau, turbut dar geriau lips tie kg
![]()
o taip, kaip ir minejau.. as greitai.. per kelias sav 2.5 kg.. per viena is ju 2 kg
Nors gal jums nuosekliau..
Ausrine30 parašė:
o taip, kaip ir minejau.. as greitai.. per kelias sav 2.5 kg.. per viena is ju 2 kgNors gal jums nuosekliau..
Tai ir man kelias savaites laikėsi toks pats svoris ir tik tada tadam ir plius 1.5kg
elze1 parašė:
Man ginius rekomendavo į savaitę max 0,5kg priaugti, tai per mėnesį ne daugiau kaip 2 kg.
Misija beveik neįmanoma. Jau šiuo metu turbūt kokie +12 yra
Čiukčia parašė:
Gal naudojate kas nors šiuos Chico vibro gultukus ir turite savo nuomone ar patirtimi apie juos pasidalinti?
Mes turejome. Nieko blogo negaliu pasakyti patiko
kukis.mukis parašė:
Sveikutes, kadangi visos prisistatot, tai as irgikaip ir snekejom, gyvenu siaurinej daly, man 23,pirmas leliukas
vaiksciojom i paskaiteles teveliu mokyklos,v…
Tai gal ir buvome susitikusios, nes aš irgi lapkričio mėnesį visas paskaitėles lankiau
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai