Kristale 03 parašė:
Matyt, ir liks melynos, nes rudaakiai ir gimsta rudaakiais![]()
Mano pirmagimė gimė melynakė, ir tik 6 men akys pasidarė rudos
Kristale 03 parašė:
Mano pirmagimė gimė melynakė, ir tik 6 men akys pasidarė rudos
Millano parašė:
Vaikas per pirma men.priaugo 1100kg.kai buvom pas.gyd.
Po apsilankymo po gyd.praejo savaite tai 200gr.priaugo
Šauniai augate ;) taip kad viskas cia tvarkoj, priezastis kazkur kitur yra, gal pati stresuojate, ypac jei aplinkiniai spaudzia. Nes mazyliai labai gerai jaucia jusu vidinius jausmus
Kad ir kaip sunku mažiau is salies klausykite, labiau savimi pasitikekite
Beja pirmagime musu nuo pat pirmu dienu buvo aktyviste, 3 miegeliai diena tebudavo, visad akys stacios. 2metu kai buvo jau net pietu nebemiegodavo,keldavos anksti, eidavo miegot 22val....tiesiog toks vaikas. O sitas maziukas tiek parpia kad as net gydytojos klausiau ar normalu tiek miegoti
bet tik ant ranku, jei i vezima tai akys stacios ir psio.
Coliuke0_0 parašė:
Pas maniske kazkokios melynai pilkos bet tamsios. Mank rudos akys o tecio melynos
Mano vyro rudos, o mano melynos su pilku. Tai vaikas turi mano akiu spalva ir kol kas nekinta, jauciu ir nekis, tuoj bus 3 menesiukai.
Kristale 03 parašė:
As kai gimiau buvau melynomis akimis
Bet po keliu men tapo rudos. Tas pats buvo ir mano broliams
Noreciau kad tokios akys ir liktu. Na bet kaip bus taip
VytėNemunėlis parašė:
Šauniai augate ;) taip kad viskas cia tvarkoj, priezastis kazkur kitur yra, gal pati stresuojate, ypac jei aplinkiniai spaudzia. Nes mazyliai labai gerai jaucia jus…
Aciu uz palaikyma😊
sunny sky parašė:
Kazi kaip mociute ismoke? Gal ir man tie patarimai pades![]()
Įkišo ir laikė, kol čiulpti pradėjo. Va, ir visi mokslai
Lovelymamy parašė:
Musiskis ir tik i teti..pirmagimis zinoma taip pat 😀 vaikai turi kol kas tik mano akis 😀🤔 miego pozos, susiraukimo zvilgsniai ir tie i teti 😁
Maniškė, kai šypsosi ir guguoja, tai į mane panaši. O kai raukosi ir verkia/žviegia-grynas tėtis
Kristale 03 parašė:
Sakykit mamos, kokia jusu vaikuciu galvytes apimtis buvo gimus? Ir menesio laiko?
Gimė 34 cm po mėnesio 37 cm
Millano parašė:
Sunku kai is visu pusiu spaudzia duok misinuko nes vaikas nedavalges ir nedamiegojes negali jis taip ilgaii nemiegoti diena.
Laikykites nepasiduokit. Visos patiriam daug sunkumu ir abejonių maitindamos mp. Aš irgi nuo vakar pajaučiau, kad krūtys atrodo apytuštės. Vaikutis irzlesnis nei visada, nemėgsta tokios minkštos krūties ir valgo dažnai, gal augimo šuolis šiuo metu. Jis buna antras 4-8 savaitėmis. Vakar nuo 16-22 val valge snaudė 10-20min ir vėl valge. Labai sunku tai atlaikyti. Bet stenkimes visos nepasiduoti
Mums su miegu kai laukia karšta tai nekas, nes ir namie nemiega o i lauka kai labai karšta neinam 😣 pas mus dabar pagrindine problema nekakojimas 😢 šiandien jau 8 diena 😭 laukiam laukiam be niekaip nesulaukiam rytoj skambinsiu jau daktarei. Valgom mp sysiojam daug, bet va su kakučio nesulaukiam 😦
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai